Općenito > Generalno o skuterima

Aerox

<< < (7/11) > >>

aeroman:
Ma to se jebeno cuje kad radi u leru a kad dam gasa onda malo prestane al kontam da jos malo zvrcka,al bas sam tom stranom bio pao,valjd ce to uspijet rijesit na servisu.Probat cu nest srat imam jos garanciju al nevjerujem da ce nest bit od te garancije.Kupicu rolice nove pa cu vidit jer s ovima sam vec preco 3t km.ak ne prestane zvrckat ne gine mu generalka i mjenjanje svega :'(Nevalja se s tim zajebavat

C.L.:
 :laughing11: :laughing11:Pogledaj malo centralnu nogaru dok ti je u leru(skut mora bit spušten s nje),vjerojatno ti ona lupka o plastiku-to je bio bar moj problem s lupkanjem :toothy12:

aeroman:
Koje je najbolje stavit valjcice kad ih mjenjam,da stavim opet serijske il neke lakse,ak mogu lakse da dobijem na startu kolko lakse od serijskih se preporuca jer nemogu isprobavat necu valjd kupit 5 paketica pa isprobavat

aeroman:
Jer moze neko objasnit di se nalazi dizna za dotok goriva kak se to treba probusit kad se skine blokada.Ak ima neko neku sliku bilo bi super!Hitno mi je! :help:

Mr J:

--- Citat: aeroman - 04 Ožujak, 2007, 23:44:55 ---Jer moze neko objasnit di se nalazi dizna za dotok goriva kak se to treba probusit kad se skine blokada.Ak ima neko neku sliku bilo bi super!Hitno mi je! :help:

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1232.0

Na slici, dolje, crna plasticna casica se skine (prcvrscena je vijcima) i onda dolje imas plovak i 3 dizne, ona centralna je glavna dizna... (obicno i najveca)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju