Općenito > Generalno o skuterima
Aerox
aeroman:
Nesto mi motor zvrcka,jako se cuje.Jer se to tak cuje kad odu valjcici jer ovi su otisli garant
Mr J:
--- Citat: aeroman - 02 Ožujak, 2007, 19:42:55 ---Nesto mi motor zvrcka,jako se cuje.Jer se to tak cuje kad odu valjcici jer ovi su otisli garant
--- Kraj citata ---
Ovisi gdje "zvrcka"...
Moguce je da su otisli klizaci pa se cuje onaj metalni zvuk, moguce je da se nesto odsarafilo pa lupka, moguce je da imas kurblu izvedenu kao ja pa ti lupka zupcanik od kurble, moguce je da su rolice...
C.L.:
--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 19:58:24 ---
--- Citat: aeroman - 02 Ožujak, 2007, 19:42:55 ---Nesto mi motor zvrcka,jako se cuje.Jer se to tak cuje kad odu valjcici jer ovi su otisli garant
--- Kraj citata ---
Ovisi gdje "zvrcka"...
Moguce je da su otisli klizaci pa se cuje onaj metalni zvuk, moguce je da se nesto odsarafilo pa lupka, moguce je da imas kurblu izvedenu kao ja pa ti lupka zupcanik od kurble, moguce je da su rolice...
--- Kraj citata ---
I meni nesto lupka na mom,predpostavljam da je to zupčanik od kurble-Jel to vrijedno pažnje,mislim dal mi se može što desit zbog toga?
Mr J:
--- Citat: C.L. - 02 Ožujak, 2007, 20:05:07 ---
--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 19:58:24 ---
--- Kraj citata ---
Ovisi gdje "zvrcka"...
--- Kraj citata ---
I meni nesto lupka na mom,predpostavljam da je to zupčanik od kurble-Jel to vrijedno pažnje,mislim dal mi se može što desit zbog toga?
--- Kraj citata ---
Ako je onaj zupcanik iza variomata onda ti variomat nije dobro sjeo i to treba popraviti a ako je poslije fixne polutke variomata, ventilatora (tako je kod mene rijesen kuplung) onda je oslabila opruga koja ga drzi i samo se ona promijeni, inace ne moze se nista desiti...
AeRRox:
Jel to zvuk koji klepece kad radi u leru motor, a kad dodas gas prestane?
U svakom slucaju mozete ocekivati vecu stetu na masini...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju