Općenito > Generalno o skuterima
Aerox
Mr J:
--- Citat: aeroman - 04 Ožujak, 2007, 21:56:32 ---Koje je najbolje stavit valjcice kad ih mjenjam,da stavim opet serijske il neke lakse,ak mogu lakse da dobijem na startu kolko lakse od serijskih se preporuca jer nemogu isprobavat necu valjd kupit 5 paketica pa isprobavat
--- Kraj citata ---
Ako je sve serijsko onda stavi serijske rolice, jer s njima ce ici najbolje...
ADRO 3:
najbolji ce ti biti omjer akceleracija krajnja sa serijskim rolicama ali ako stavis lakse izgubit ces na krajnjoj a dobiti na ubrzanju, a sa tezim ces izgubiti na ubrzanju a dobiti na krajnjoj
pa napravi si base tunning
base kit 700-800 kn najjeftiniji
rezo kupis polovnog u dobrom stanju za 500 inace 900 leovince zx
karb kupis polovan za 300 kn inace promjer 19, 580 kn
sve skupa 1500 kn ako je polovno
a ako je novo 2180 kn
pa skupi malo para radi, žicaj ovo ono i eto ti ga scoot ce ti navuc 100 ako ne i 110 kmh
ali ja se ne fokusiram tako na krajnu jer je moj kraj dosta zavojit i nema bas otvorene ceste pa mi je urzanje najvaznije (nekuzim ljude kojima je samo krajnja najvaznija c-c :sad3:)
nis evo ja sam ti objasnio
Doomsday:
skužija bi potrebu za krajnjom da na dužim ravnijim dionicama moraš pratit promet, ili ginit... :laughing7:
Punisher:
Ono u vezi zveckanja... može ti čak biti i do federa u kvačilu.
Meni je tako jedan (serijski) feder oslabio i tuckao je ferod od zvono, točno sam skužio kad sam skinuo deklo i vidio da zvono trza.
aeroman:
Odlucio sam uzet cu auspuh i karb a mozda nabacit kit(100%)Dosta mi 50ccm prelazim na 70 :laughing7: ;D.Jer odgovaraju na njega spuhovi od drugih masina il moram bas narucit za Aeroxa?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju