Općenito > Generalno o skuterima

Aerox

<< < (5/11) > >>

C.L.:

--- Citat: aeroman - 28 Veljača, 2007, 14:19:56 ---Jos dok skinem ono sranje sa auspuha i ice super,sam kazu mi da se karburator zagusio nest pa cu to morat kod majstora oterat jer start je uzasan tek poslje 15 vuce kak treba do 65,ak nije karburator onda mjenjam one rolice i sta vec trebam.Jer se te rolice mogu istrosit nakon 3000km?

--- Kraj citata ---

Mogu,mogu, itekako...

aeroman:
Ja zaboravio promjenit diznu kad sam skinio prsten zato tak jadno starta :headbang:Jebiga to mi nije niko reko a nekuzim se u to.Slijedeci tjedan mu negine majstor!Sta bi bilo dobro stavit da povuce do 100kmh.Moze neka najjeftinija verzija da vuce do stoje a recimo da nenamjeravam potrošit više od 500-800kn.Jer to moguce izvest s tim parama???

Mr J:

--- Citat: aeroman - 28 Veljača, 2007, 22:44:18 ---Ja zaboravio promjenit diznu kad sam skinio prsten zato tak jadno starta :headbang:Jebiga to mi nije niko reko a nekuzim se u to.Slijedeci tjedan mu negine majstor!Sta bi bilo dobro stavit da povuce do 100kmh.Moze neka najjeftinija verzija da vuce do stoje a recimo da nenamjeravam potrošit više od 500-800kn.Jer to moguce izvest s tim parama???

--- Kraj citata ---

100km/h realnih se navuce da odlicno postelanim base kitom + dobar auspuh + multivar + veci karb!

aeroman:
To bi onda ispalo oko 500eura ak ne i vise.A kaki je to rezonantni auspuh?

Mr J:

--- Citat: aeroman - 28 Veljača, 2007, 23:06:57 ---To bi onda ispalo oko 500eura ak ne i vise.A kaki je to rezonantni auspuh?

--- Kraj citata ---

pogledati pod faq - mojskuter servis u podforumu tuning i tehnicka pitanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju