Općenito > Generalno o skuterima

Aerox

<< < (4/11) > >>

Mr J:

--- Citat: aeroman - 27 Veljača, 2007, 20:37:12 ---Evo skinio sam taj prsten,Bez prstena mi ide 75 al sam na auspuhu ostavio ono slijepo crijevo jer nemam alata za zavarit?Jer mu moze nest bit ak ostavim tu na auspuhu???Osim lošeg starta(do 15Kmh je katastrofa)kasnije dobro vuče.

--- Kraj citata ---

Nece mu nista biti ali kada to odsjeces sa fleksom, spigas i zavaris ici ce mnogo bolje...

aeroman:
E sta mislis pod tim"spigas" ???

Mr J:

--- Citat: aeroman - 27 Veljača, 2007, 21:03:29 ---E sta mislis pod tim"spigas" ???

--- Kraj citata ---

Savines tako da prekrije rupu i onda zavaris...

C.L.:

--- Citat: aeroman - 27 Veljača, 2007, 20:37:12 ---Evo skinio sam taj prsten,Bez prstena mi ide 75 al sam na auspuhu ostavio ono slijepo crijevo jer nemam alata za zavarit?Jer mu moze nest bit ak ostavim tu na auspuhu???Osim lošeg starta(do 15Kmh je katastrofa)kasnije dobro vuče.

--- Kraj citata ---

Skinuo si prsten i ide ti 75km/h ???,a kud meni neće tako :sad3:,ja sam skinuo i prsten i sljepo crijevo a ide samo 65km/h :angry7:

aeroman:
Jos dok skinem ono sranje sa auspuha i ice super,sam kazu mi da se karburator zagusio nest pa cu to morat kod majstora oterat jer start je uzasan tek poslje 15 vuce kak treba do 65,ak nije karburator onda mjenjam one rolice i sta vec trebam.Jer se te rolice mogu istrosit nakon 3000km?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju