Općenito > Generalno o skuterima
drag race
Dino:
--- Citat: iron-xxx - 11 Kolovoz, 2007, 15:27:11 ---heh ja mislim da je moj scoot na kojem je sve seijsko brzi od ostale ovdje konkurencije,ali nije bas tolko brz za trke.... :headbang:...............
--- Kraj citata ---
Sf2 nikad nije,niti će ikad biti brži od Runnera i Nrg-ja,a i od još dosta skutera(mislim na serijske skutere) :nono:
BlitzMan:
--- Citat: Dino - 11 Kolovoz, 2007, 18:33:54 ---
--- Citat: iron-xxx - 11 Kolovoz, 2007, 15:27:11 ---heh ja mislim da je moj scoot na kojem je sve seijsko brzi od ostale ovdje konkurencije,ali nije bas tolko brz za trke.... :headbang:...............
--- Kraj citata ---
Sf2 nikad nije,niti će ikad biti brži od Runnera i Nrg-ja,a i od još dosta skutera(mislim na serijske skutere) :nono:
--- Kraj citata ---
ja ti dam svog speed fighta ako me ijedan runner ili piaggio ima sa ovog foruma
evo idemo po 100 eura ja i ti bacit drag na kolko got ti oces metara
Dino:
--- Citat: BlitzMan - 11 Kolovoz, 2007, 19:18:26 ---
--- Citat: Dino - 11 Kolovoz, 2007, 18:33:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja ti dam svog speed fighta ako me ijedan runner ili piaggio ima sa ovog foruma
evo idemo po 100 eura ja i ti bacit drag na kolko got ti oces metara
--- Kraj citata ---
GOVORIM O SERIJSKIM SKUTERIMA,a ne o onom tvom čudu u koje si uložija priko 2000€ :laughing7:
Dino:
Ovo je taj tvoj speedfight,ako se ne varam
pitaNS:
ovo na slici može biti bilo šta, ne liči ni na jedan skuter...možda malo na sf po sedištu... :o
mada nema logike o čemu pričate....ako ne govorite o serijskim skuterima ili bar skuterima sa istim stepenom kita, onda ta vaša priča u vodu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju