Općenito > Generalno o skuterima
drag race
Rossi:
ma ovdje ima likova koji su ono fakat necu rec zaostali nego uopste ne razmisalju mozgom .... niti procita recenicu i odma nesto odgovara a nije ni procito ...a ti blitz sa svojim sf na koji si ulozio pitaj boga koliko para ...pa de neka neko tako ulozi na runnera toliko ili Nrg pa cemo vidjeti hoces li ga moc dobit .....a koliko ti trosi samo mi reci ?? full gas otvorena cesta jedno 20 ko tenk :) tak da ....al nebitno uglavnom rasprava je bila da serijala nemoze ici 100 i gotovo...i eto ko od ovog lika serijala je brza od ostali wow ...ma da to su oni tamo u pezou posebno za tebe motor pravili ,special edition samo za tebe koji je brzi od svih serijala na svijetu ,cudime da dosad nisi reko da trosi litar na 1000Km ....al polako sad ces ti i to da kazes....dabe ovdje se svadjat ha ja mozes do sljedece godine ..zato sma ja Out .... :hello:
P.A.L.A.C:
sf je najsporija serijala, osim kineza. govorim o poznatijim markama.
cak i sf 100ccm, pusi od piaggio 50ccm sa spuhom nekim i multivarom. tako da nemamo o cem pricat.
i dobro je Rossi reko ulozio neznam 10 t kn u pezo pa ulozi 10 t kn u piaggio, pa ces vidit sta se zove bacanje para. lol :glasses9: :headbang:
Rossi:
--- Citat: P.A.L.A.C - 12 Kolovoz, 2007, 14:25:20 ---sf je najsporija serijala, osim kineza. govorim o poznatijim markama.
cak i sf 100ccm, pusi od piaggio 50ccm sa spuhom nekim i multivarom. tako da nemamo o cem pricat.
i dobro je Rossi reko ulozio neznam 10 t kn u pezo pa ulozi 10 t kn u piaggio, pa ces vidit sta se zove bacanje para. lol :glasses9: :headbang:
--- Kraj citata ---
ma daj sta ti je :) njihovi serijala scootovi idu kao ovi sto je ulozeno u njih po 3 hiljade eura ....to su ti makine od 50 ccm :) a i ovi sto su ulozili po 7-8t kuna u 50ccm ,brzi su od Yamaha R1 ili Hayabuse i tako :) ma to su ti tako rec rakete od scootova o:)
milja180sp:
a sta ima ko pricati o sf , ka svi ljudi znaju da je to sranje od motora , jedini motor joji ide 100 h to je po mom piaggo zip sp 50 ..98godina , a sve ostali neidu .. zpi ima kraci prijesnos i manje feluge od ostalih ...
Rossi:
ma ja ne kazem da je Sf sranje ono scoot je ok ali nemoze se poredit sa Piagio,Gilerom ,Apriliom ,Derbijem...tj sve sto ima piagio masine ...barem toliko znam...:) no h8te :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju