Općenito > Generalno o skuterima
drag race
Rossi:
joj kad mi kaze serijala bez iceg ide 100 ja bi ga ubio ...ljudi ba budite normalni scoot sa rezonantnim spuhom i dobro nastalanim karbom ,diznom i slicno ide 100-105...kakve serijala da idu 100 i ta sranja pa jbt ja znam sa svojim runnerom dok nije imo spuha i multivar i samo poskidane blokade da sam dero NRG MC3 ...iso je max mi scoot 85....tako da ne pricajte gluposti da serijala NRG ide 100 ...ide ona ali znas kako kad je nizbrdica jedno 500 metara ovako 80% nagib ....tad ide ono 100 i vrti se na 12800 rpm kako je kod mene bilo na serijali :) nizbrdo...btw zaboravi rec da serijala speedfight ima samo mozda brzi start od nrg ili runnera na prvi 20 metara i onda moze samo da gleda u guzu ova dva scoota....jer znam da sam ostavljo speedfight serijalu i ako samnpr od momka koji vozi bio tezi 10-15 kila ....85 ja imam a on je imo nekih 70 mozda kila ...sad mi runner ide sa spuhom i multivarom 105 max sa jednim po ravnom ...to je po satu naravno ..sa dvoje navuce 95 max...PS : zaboravi rec i to da ide 105 po satu je kad naletim na dobro gorivo ...bez puno vode i ostali cuda....tako da nikakva serijala ne ide 100 da ga jebes ...uzmi sebi gps ili ako ima auto ko pa mjeri koja je to stvarno brzina...kod mene kod frenda na satu pise da ide 160 ,kad ja idem 85 a isti motori :))
ZG Hrc:
Nije mi se dalo tolko pisat....nit prepirat, ni živcirat....
....jer znam da to nije istina... ;D
Puno previše treba uložit u skut da ide tolko...a pogotovo ak je 50.... tak da... :toothy10: :laughing9: :laughing6: :binkybaby:
Rossi:
Pa da treba ulozit dosta i dosta para.....pa onda bi ovi sto idu po trkama uzeli novog NRG ili Runnera,Speedfighta, nabacili neki base kit i motor bi iso jedno 130 ..ak serijala ide 100 po vasem,jos naspu kakvog dobro goriva sa tifona ili jos nesto bolje nabavi negdje vani u nekoj zemlji,ma iso bi sa base kit onda i vise od 130 :D :) tako da ne lupajte dabe,zamisli sta bi onda bilo kad bi nabacili na scoot nesto od 7-8 t kuna ili vise pa jbt po 250 bi isli i startali bi ko forumula 1 tako da fantazije na stranu:) ....i ovo sto kod mene pise 105 je jedno 98 realne brzine ....
ZG Hrc:
--- Citat: Rossi - 11 Kolovoz, 2007, 11:35:31 ---Pa da treba ulozit dosta i dosta para.....pa onda bi ovi sto idu po trkama uzeli novog NRG ili Runnera,Speedfighta, nabacili neki base kit i motor bi iso jedno 130 ..ak serijala ide 100 po vasem,jos naspu kakvog dobro goriva sa tifona ili jos nesto bolje nabavi negdje vani u nekoj zemlji,ma iso bi sa base kit onda i vise od 130 :D :) tako da ne lupajte dabe,zamisli sta bi onda bilo kad bi nabacili na scoot nesto od 7-8 t kuna ili vise pa jbt po 250 bi isli i startali bi ko forumula 1 tako da fantazije na stranu:) ....i ovo sto kod mene pise 105 je jedno 98 realne brzine ....
--- Kraj citata ---
E pa tolko sam ja već uložio u svoj... ;D ...al jbg :toothy12: nejde 250 .... :laughing7:
Al po ovim pričama...mislim da sam opet sporiji od svih ovih... :laughing9: :binkybaby: ...E E E...jel mi posudi ko svoj scoot za trke... :laughing9: :laughing6: :toothy9: :toothy12:
iron-xxx:
heh ja mislim da je moj scoot na kojem je sve seijsko brzi od ostale ovdje konkurencije,ali nije bas tolko brz za trke.... :headbang:...............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju