Općenito > Generalno o skuterima

drag race

<< < (16/33) > >>

iron-xxx:
ehheh cuj imam dvojicu kolega koji imaju PIAGGIO NRG MC3 i od jednog serijala ide 100 a od drugog jedva 80 km/h...pa tako je npr. i sa mojim skuterom,,rado bi iso na te trke ali posto sam iz bosne a toga kod nas nema eh onda nazalost nemogu... :sad3:

milja180sp:
pa da hrc.. nekim serijale idu 150 ,,joj to su ti ono motori ,a ne skuteri .. ljepo ti je to kad ti pise na satu da ides 100 a idees 85 .;.. decki di vi nadete te skutere da si hrc i ja kupimo ,pa da vozimo s njima trke ...... :toothy10: :laughing9: :laughing7: :laughing6: :laughing11: :toothy3: :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: ;D

eladio:
..a cuj.. sta da si postavio pitanje koji ima veci?  :toothy3:

crnci bi se mogli sakrit  :laughing7:  :toothy11:

X-Thug:

--- Citat: ZG Hrc - 10 Kolovoz, 2007, 11:36:07 ---Pratim u zadnje vrijeme ovu temu...i mislim da "malo" previše uveličavate i ubrzavate svoje "pile" koje su kao serijale...

Znam da se 50ccm može SLOŽIT da ide prek 100km/h...al da serijala ide tak :laughing9:  :laughing11:...

Zato dečki...ak svi imate takve jurilice :binkybaby: , kaj ne vozite trke s njima ak idu tak...   :laughing9:

--------------------------------------------------------------

I dečki...  :laughing9: ...kaj vi točite nutra....neke čudnovate napitke... :laughing9: ...ste to vidli u Asterixu i Obelixu...   :laughing9:   :laughing3:   :laughing11:   :laughing1:   :toothy12:   :toothy9:

--- Kraj citata ---

neidu na trke jer in tamo nebi virovali da je 50 ccm  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing11: :laughing11:  ili jer neznaju voziti...nema drugog odgovora,a i neko je dobro reka
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 10 Kolovoz, 2007, 05:15:35 ---ti si neki jeben racer??? vidim da izazivas vozace po cjeloj hrvatskoj!!!!!!!! jedna stvar-svaka budala zna zavrnit gas na ravnini(mislim na skuter da nebi bilo zabune)

--- Kraj citata ---
...WORD...

BlitzMan:
vas sve u zivu istinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju