Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
setup bi bio ovaj:vx sa klipom i cilindrom od vxr-akarb. od vxr-agetriba od vxr-amalossi variomat (od vxr-a kao i remen)malossi torqdeltacrveni federi kumplugaplavi centralnimalossi red sponge serdarevićotprilike koje rolice, da ne kupujem bezveze..... (npr. od 11 -13 grama)
Jandro mi je rekao da je imao isti setup i 9 grama. samo je on imao Kucelja a ja serdarevića imam. nije isto obični vxr i vx s klipom i cilindrom od vxr-a, razlika je
Delta je dobra ali ne tako sad da od nje ocekujete da vas ispali ko iz topa... Ona ne daje snagu i to po 100 put pišem, za tih 1000kn bolje uzet bregastu... @marko: Zašto federe na kvacilu od sr-a ili sp-a? Sta bude kreto na vecim okretajima ili nebude kvacilo proklizalo onda... Nemojte gluposti pisat...@VX: Budes vidio da ako hoces da motor ide da ce te jebat ovaj plavi centralni, stavi tu i federe od sp-a i onda si usro stvar do kraja... Odi sa bijelim malossi i sa žutima na sredini... Jer masina nema toliko snage da pomocu obrtaja može toliko ubrzavat...
upravo sam to htio rec...kopija jandrova setupa... tvrde suste nabavit ili deltu jer sa torqom start nula.