Evo da vam i ja predstavim moj skuter.
Dakle, Derbi gp1 250, godiste 2007. a ja sam ga kupio na ljeto 2008….nakon dugog traganja na oglasima za ovim modelom uspjesno sam ga kupio od jednom covjeka s Krka.
Evo kako je to izgledalo prvi dan…
Odma ga oprao jer je bio pun k… sporak…i onda krecemo dalje:
Sve plastike koje su klapale su ucvrsene...zadnja guma je pustala zrak i zamijenio je savom diamond...gumom sam za sada zadovoljan, sad neznam koliko ce trajati…
Dalje ide mali fensi dodatak..trakice sive na felge ...tek tako da se istakne malo felga od gume..
Zatim male promjene s auspuhom…posto sam u kompletu s motorom dobio i shacal auspuh, s njega sam maknuo prigusivac i stavio malossi rolice…inace je sreijala na njemu a ovaj auspuh stavim samo katkad kad se zazelim promjene…
prigusivac
Zatim sam ove gadne ajp celjusti prefarbao u crveno (sprej za farbanje celjusti-55kn)…prvo sam sredio prednje dvije:
Onda je trebalo srediti i zadnje celjusti pa sam usput sredio jos neke stvari…drzac nosaca aupuha je malo upoliran, inace ideju sam skupio od Svena i vrlo mi se svidjelo jer se uklapa u ramu i ostatak…zadnji disk koji je bio zahrdao jer skuter stoji vanka je takoder ociscen…velika je razlika kako je prije bilo ali zbog lose kvalitet slika se to tesko vidi…takoder je blok motora ociscen i to je to…
Evo kako je disk izgledao prije…
Evo kako sad izgleda
i jos nosac aupuha i ciscenje blokova
blokovi prije i kasnije
sljedeci update bi trebao biti kad se skupi neka lova i ulaze se u prijenos…