Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (12/47) > >>

Crazy Kuree:
Super projekt, puno isplativije nego race setup... ako nije tajna koliko je cifra u pitanju??? naravno ne uključujući rad kojeg je bilo i previše  :icon_biggrin:

neer:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Ožujak, 2009, 02:13:08 ---Super projekt, puno isplativije nego race setup... ako nije tajna koliko je cifra u pitanju??? naravno ne uključujući rad kojeg je bilo i previše  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
sve za jedan GROŠŠŠŠŠŠŠŠ

Crazy Kuree:

--- Citat: neer - 06 Ožujak, 2009, 02:22:53 ---sve za jedan GROŠŠŠŠŠŠŠŠ

--- Kraj citata ---
dajem 5 gajbi grošššaa da i meni takav projekt urade  :notworthy:

fatal1ty:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Ožujak, 2009, 02:13:08 ---Super projekt, puno isplativije nego race setup... ako nije tajna koliko je cifra u pitanju??? naravno ne uključujući rad kojeg je bilo i previše  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

za sada je cifra oko 3000kn,u to uključeno mašina,nosač,izdatci neki sa strane,farbanje štela i tak neke sitnice,mislim da će krajnja cifra s nekim dijelovima iz EU biti cca 5000-5500kn,zasada bez ikakvog tunninga mašine,samo serijala,ako se pokaže dobrim u držanju,kočenju itd neka prerada mašine negine za iduću sezonu ;)

Moram srediti struju,kočnice(naprijed oversize,iza disk),možda dulji amort iza,satove na volan da mogu proć tehnički,i sredit styling naravno to je ono što daje prvi dojam i jako je bitna stvar što se mene tiče.

A za svu ekipu koja mi je pomagala tokom svega naravno bit će neki roštilj i tako,sve o mojem trošku,svi su to zaslužili  :icon_thumright:

Hrga:
uvjek je tako kod remena na big bore.. moras stisnit polutke i onda zsarafit vario... meni je isto to bilo pa sam nabijo ko konj  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju