Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (11/47) > >>

Bruno1990:
ovo ce bit projekt svjetski.. imam osjecaj da ce plastike izgledat na cudo i da ce to vrhusnki izgledat... :icon_thumright:

Chupsy:
kod varenja nosača trebalo je uračunat da će se BB blok stajat malo ukoso, znaš kak svima stoji mašinna na runneru :toothy9:

fatal1ty:

--- Citat: Chupsy - 05 Ožujak, 2009, 10:11:59 ---kod varenja nosača trebalo je uračunat da će se BB blok stajat malo ukoso, znaš kak svima stoji mašinna na runneru :toothy9:

--- Kraj citata ---

ma nek radi i dva traga,vidjet ću danas nastavljam s poslom kad dođem doma pa ću baciti neke slike na net kad završim

Bogus:
a budemo opet rezali i varili :toothy12:...  :occasion14: :occasion14:

fatal1ty:
neće biti potrebe za time,zapravo pohvalit ću sam sebe i bogusa kako smo odradili odličan posao,sve je ušlo kako spada i mora,sve šljaka,mašina u centru koliko mjernim metodama nama pristupnima može biti,sastavio prijenos,izvadio uljnu,komplet očistio,nove šarafeke metno,sve nove matice i nova osovina na nosaču,nove podloške :D,izdatak je bio 10kn,a toliko je oku ugodnije :)

sada sneak peak :

sutra više slika s digitalcem,moram još složit struju,odrezat sic i onda ću ga upaliti,pa valjda i bude koji filmić,stey tjund :glasses9:

P.S pitanje,dali je na 2t big bore mašinama remen baš toliko širok da ona zvijezda za kurblu jedva dođe na radilicu ? meni se čini da je malo preširok nekak...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju