Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (13/47) > >>

180fxr:
da.. moras stavit remen kak spada pa zasarafit.......     ovo je po meni jebeniji projekt nego oni s mhr i slicno.... ovo izade 3 soma..... a ona 70-ka duplo....  Jos ak imas kao ja masinu za đabe za zipa.. ona je jebeno....  :icon_thumright: :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 06 Ožujak, 2009, 10:24:22 ---da.. moras stavit remen kak spada pa zasarafit.......     ovo je po meni jebeniji projekt nego oni s mhr i slicno.... ovo izade 3 soma..... a ona 70-ka duplo....  Jos ak imas kao ja masinu za đabe za zipa.. ona je jebeno....  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
potpisujem, uz malo muke i sarafljenja nosaca i varenja.. slozi se zvijer.. :drunken_smilie: :icon_thumright:

kad bi svi bili ko fxr imali bi big bore hehe  :notworthy:

fatal1ty:

--- Citat: Hrga - 06 Ožujak, 2009, 10:08:57 ---uvjek je tako kod remena na big bore.. moras stisnit polutke i onda zsarafit vario... meni je isto to bilo pa sam nabijo ko konj  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

te polutke stisnut je umjetnost,taj feder je toliko tvrd,strava

180fxr:
istina.... na pedesetki samo tak... al na sp-u.. trebas se malo namucit  :laughing7:

SlowRider:

--- Citat: fatal1ty - 06 Ožujak, 2009, 10:30:15 ---te polutke stisnut je umjetnost,taj feder je toliko tvrd,strava

--- Kraj citata ---

brijem da je lakse stisnuti te nego minarelli jer ove imaju veci promjer  :laughing7: . Kada si namontirao remen, da li je dosao do vrha straznjih polutki kada je skut ugasen?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju