Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
fatal1ty:
Sad sam skuzio da sam fulao kod nosača za bobinu bacit lak :D
Ma nvmd,sljedeći tjedan sastavljam,gore mašina,za početak ova felga s gumom da se uvjerim da se skuter kotrlja,da sve radi,posložiti instalacije pa ćemo vidjeti kud ide dalje,tko zna šta neće biti u redu pa da nebudim neke nade da ću se uskoro voziti..hehe ;)
hvala svima koji su pomagali bit će spomenuti u posveti haha,a pogotovo Bogusu,car :headbang:
Bogus:
fora boja, si cijeli štel šmirglao?
btw. u petak bi vec mogao raditi malo na leru :toothy10:???
fatal1ty:
--- Citat: Bogus - 04 Ožujak, 2009, 19:28:02 ---fora boja, si cijeli štel šmirglao?
btw. u petak bi vec mogao raditi malo na leru :toothy10:???
--- Kraj citata ---
Da,cijeli sam šmirglao,cijela radna ekipa je bila kod mene pomagala,nisam do kraja skidao boju,šta se uspijelo,skinulo se,ispalo je OK,nije profesionalno ali ono stvarno je ok,boja je malo tamnija nego na slici,ima puno perli pa vuće na srebrnu
A u petak radi ako nabavim airbox do onda,moram prijatelja horačeka posjetit da vidim šta ima
black-rox:
Sviđa mi se ovo,samo naprijed project je super,u koju ga boju misliš farbat :icon_scratch:
fatal1ty:
--- Citat: black-rox - 05 Ožujak, 2009, 03:10:51 ---Sviđa mi se ovo,samo naprijed project je super,u koju ga boju misliš farbat :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa nek ostane za sada to mala tajna,ništa posebno,ali recimo da se vraćam na neki original look
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju