Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (9/47) > >>

Bogus:
oho, nice work :hello:
 :toothy12: :toothy12:

:headbang:

fatal1ty:

--- Citat: neer - 21 Veljača, 2009, 20:21:37 ---ma meni je bas drago sto ste ju pripasali stvarno jos mi draze sto ti pase nosac i sve.osim jebat ga ona postarina i osovina koju nisam imao.mogu ti poslat par komada pa kombiniraj ali to sve ili predugo ili prekratko ..nemojte ovu s navojima to reze onu bolcnu bolje nadji sipku od 12 13 mm i na njoj narezi navoj a ostalo u sredini ostavi glatko da ne jebavas tu bolcnu

--- Kraj citata ---

Pripasali smo nosac uz to da smo pola onog šta si poslao zapravo odsjekli,problem je,šta nije bio recimo kod narxa a to je oblik štela,premali je nagib cijevi i morao se dobar dio toga odsjeći.Nema veze,usprkos tome mislim da će ovo biti jedno jako solidno riješenje nosača,a za osovinu sam već pričao s Bogusem,uzmem cijev punu jednu takvu 13mm i narežem na obje strane navoje,stavim matice i to je to.Glavni problem je riješen,treba sad to pojačati,a ako bude gotovo sljedeći tjedan vjerojatno ću baciti gore i boju na okvir jer to nije neki problem,no otom potom,ima vremena,a sigurno ću još naići na neke probleme,sic se mora rezat isto kao i plastika s podnicama.
 do onda pozz od mene ;)

te-te-ac:
fala kur*u da je enkei super projekat vamo

ovo ce bit supika  :headbang:

to to
 :glasses9:

Ivan SP:
lipo lipo

Bruno1990:
jel to i ceky? hehehe

ekipa za 5 samo naprijed ne odustajte  :notworthy:

Navigacija