Tehnički kutak > Tuning skutera
Light tuning
roby44:
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:04:04 ---I kako preradit seriski cilindar, dal mi možete malo objasnit, il kakvu shemu nabacit?
--- Kraj citata ---
nemoj preradivat cilindar :nono:
nije to za svakog, ak nisi 1000% siguran sta radis i nemas iskustva, ode sve u k****
stavi kit i rjesit ces si sve probleme.
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:02:44 ---A radi se o Piaggio NRGu, a vidim da je ovaj variomat zak**ra*, jer nisam skoro ništa s njim dobil na ubrzanju, popuil na krajnjoj,ajd jedino ubrdo malo bolje vuče.
To Mr J : Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge... - kako se to točno zove da znam kupit u trgovini
--- Kraj citata ---
Cuj, malossi zuti imam ja, i kao na serijali je odlican... Kada dodjes u ducan, trazi od malossija oprugu kontrasta (centralna opruga) srednje tvrdoce (mislim da je sport), opruge za ferode dobivas 3 kompleta i otraga na kartonu po bojama pise koliki im je k - koef. elasticnosti. Stavi srednje...
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:04:04 ---I kako preradit seriski cilindar, dal mi možete malo objasnit, il kakvu shemu nabacit?
--- Kraj citata ---
Potrebno je napraviti porting... Imas u FAQ-u... http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=815.0
..::Alf::..:
--- Citat: Mr J - 11 Veljača, 2007, 23:07:06 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:02:44 ---A radi se o Piaggio NRGu, a vidim da je ovaj variomat zak**ra*, jer nisam skoro ništa s njim dobil na ubrzanju, popuil na krajnjoj,ajd jedino ubrdo malo bolje vuče.
To Mr J : Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge... - kako se to točno zove da znam kupit u trgovini
--- Kraj citata ---
Cuj, malossi zuti imam ja, i kao na serijali je odlican... Kada dodjes u ducan, trazi od malossija oprugu kontrasta (centralna opruga) srednje tvrdoce (mislim da je sport), opruge za ferode dobivas 3 kompleta i otraga na kartonu po bojama pise koliki im je k - koef. elasticnosti. Stavi srednje...
--- Kraj citata ---
Jel ta centralna opruga Sport, bijeli centralni il je žuti
I kolko dođe ta opruga i ovi federi
Mr J:
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:11:02 ---
--- Citat: Mr J - 11 Veljača, 2007, 23:07:06 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jel ta centralna opruga Sport, bijeli centralni il je žuti
I kolko dođe ta opruga i ovi federi
--- Kraj citata ---
Zuti...
Centralna opruga oko 80kn
Set opruga za kvacilo oko 120 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju