Tehnički kutak > Tuning skutera

Light tuning

<< < (5/14) > >>

..::Alf::..:

--- Citat: Mr J - 12 Veljača, 2007, 11:41:35 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 12 Veljača, 2007, 11:39:20 ---Zvao sam danas ovu trgovinu i kažu mu da drže TPove centrlne opruge, dobiju se 3 komada i košta 83 kn, a federe kvačila ima Mallosijeve, znači tri seta 136 kn.

Sad me zanima jesuli iste ove TPove ko Mallosijeve, znači dali mogu uzet TPove il da tražim Mallosijeve?

--- Kraj citata ---

Ne znam kakve su TP-ove imam iskustva jedino sa malossijem...

--- Kraj citata ---
A ništa, onda ću nać mallosijeve.

OvErLoAd:

--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:11:02 ---
--- Citat: Mr J - 11 Veljača, 2007, 23:07:06 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:02:44 ---A radi se o Piaggio NRGu, a vidim da je ovaj variomat zak**ra*, jer nisam skoro ništa s njim dobil na ubrzanju, popuil na krajnjoj,ajd jedino ubrdo malo bolje vuče.

To Mr J : Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge...  - kako se to točno zove da znam kupit u trgovini

--- Kraj citata ---

Cuj, malossi zuti imam ja, i kao na serijali je odlican... Kada dodjes u ducan, trazi od malossija oprugu kontrasta (centralna opruga) srednje tvrdoce (mislim da je sport), opruge za ferode dobivas 3 kompleta i otraga na kartonu po bojama pise koliki im je k - koef. elasticnosti. Stavi srednje...

--- Kraj citata ---
Jel ta centralna opruga Sport, bijeli centralni il je žuti

I kolko dođe ta opruga i ovi federi

--- Kraj citata ---

Žuti je za morini i minarelli, za piaggio ti idu --> bijeli(najmekši), zeleni, ljubičasti, plavi(najtvrđi)

nrg50power:
alf jel ima lexus zadnji far za nrg power 2005g i kolko kosta

--- Citat: nrg50power - 12 Veljača, 2007, 15:40:26 ---alf jel ima lexus zadnji far za nrg power 2005g i kolko kosta

--- Kraj citata ---
Jebiga zasad nema, a kad će bit i hočeli bit neznam. A kaj veliš da ovo staro ofarbaš iznutra sa sprejom za zatamljivanje žmigavaca i tih gluposti.

--- Citat: OvErLoAd - 12 Veljača, 2007, 15:11:28 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:11:02 ---
--- Citat: Mr J - 11 Veljača, 2007, 23:07:06 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:02:44 ---A radi se o Piaggio NRGu, a vidim da je ovaj variomat zak**ra*, jer nisam skoro ništa s njim dobil na ubrzanju, popuil na krajnjoj,ajd jedino ubrdo malo bolje vuče.

To Mr J : Opruga na kvacilo srednje tvrdoce isto kao i one 3 manje opruge...  - kako se to točno zove da znam kupit u trgovini

--- Kraj citata ---

Cuj, malossi zuti imam ja, i kao na serijali je odlican... Kada dodjes u ducan, trazi od malossija oprugu kontrasta (centralna opruga) srednje tvrdoce (mislim da je sport), opruge za ferode dobivas 3 kompleta i otraga na kartonu po bojama pise koliki im je k - koef. elasticnosti. Stavi srednje...

--- Kraj citata ---
Jel ta centralna opruga Sport, bijeli centralni il je žuti

I kolko dođe ta opruga i ovi federi

--- Kraj citata ---

Žuti je za morini i minarelli, za piaggio ti idu --> bijeli(najmekši), zeleni, ljubičasti, plavi(najtvrđi)

--- Kraj citata ---
Znači meni trebaju bijeli? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju