Tehnički kutak > Tuning skutera

Light tuning

<< < (4/14) > >>

Mr J:

--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:44:17 ---A usisne lamelice koje se dobiju sa mallosijevim variomatom, dali one isto mogu ić, ako da koliko koštaju ako se mogu kupit odvojeno. I koliko bi išla veća dizna sad na karb?

Bil mogo malo airbox preraddit? Mislim da nije potrebno, ali ak može, zašto ne   :icon_scratch:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Lamelice se dobiju sa kitom a ne uz multivar, ne utjecu na performanse... Utjece prerada usisa, ali to ti nije potrebno...

Airbox se preradjuje samo uz stavljanje veceg karba, 19 pa na vise...

Ne znam ni koji karb imas ni koju diznu...

..::Alf::..:

--- Citat: Mr J - 11 Veljača, 2007, 23:53:19 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:44:17 ---A usisne lamelice koje se dobiju sa mallosijevim variomatom, dali one isto mogu ić, ako da koliko koštaju ako se mogu kupit odvojeno. I koliko bi išla veća dizna sad na karb?

Bil mogo malo airbox preraddit? Mislim da nije potrebno, ali ak može, zašto ne   :icon_scratch:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Lamelice se dobiju sa kitom a ne uz multivar, ne utjecu na performanse... Utjece prerada usisa, ali to ti nije potrebno...

Airbox se preradjuje samo uz stavljanje veceg karba, 19 pa na vise...

Ne znam ni koji karb imas ni koju diznu...

--- Kraj citata ---
Gle karb na NRGu je 17.5, a dizna je seriska, a neznam koja je to veličina.

Mr J:

--- Citat: ..::Alf::.. - 11 Veljača, 2007, 23:56:50 ---Gle karb na NRGu je 17.5, a dizna je seriska, a neznam koja je to veličina.

--- Kraj citata ---

Ostavi taj karb, dobar je...

Skini casinu i pogledaj koja je dizna pa napisi ovdje...

Kada budes vracao karb natrag skini vakuum crijevo i povuci ustima nekoliko puta zrak kako bi se karb napunio sa gorivom da nemoras kurblati 100 puta.

..::Alf::..:
Zvao sam danas ovu trgovinu i kažu mu da drže TPove centrlne opruge, dobiju se 3 komada i košta 83 kn, a federe kvačila ima Mallosijeve, znači tri seta 136 kn.

Sad me zanima jesuli iste ove TPove ko Mallosijeve, znači dali mogu uzet TPove il da tražim Mallosijeve?

Mr J:

--- Citat: ..::Alf::.. - 12 Veljača, 2007, 11:39:20 ---Zvao sam danas ovu trgovinu i kažu mu da drže TPove centrlne opruge, dobiju se 3 komada i košta 83 kn, a federe kvačila ima Mallosijeve, znači tri seta 136 kn.

Sad me zanima jesuli iste ove TPove ko Mallosijeve, znači dali mogu uzet TPove il da tražim Mallosijeve?

--- Kraj citata ---

Ne znam kakve su TP-ove imam iskustva jedino sa malossijem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju