evo danas malo uhvatio vremena pa da isprobam dva remena hebo 760x16mm (trenutno iznosi 15,80mm) i stage6 remen kojem neznam dužinu širina je novog 16,5mm a moj iznosi 16,20mm.
-sa hebom remenom sa pre zadovoljan jedino što se remen ne diže do vrha variomatu di mu fali 2,5mm što znači da kad je variomat u maksimalnim okretajima(max speed)promijer između variomata i ventilatora iznosi 16,5mm (sa podloškom ispred variomata 1mm)u zadnjim polukama što se vidi na slikama hebo je fino izbačen iz poluki i priljublem za bukolu variomata što rezultira odličnim startom.
evo i slika:
-i stage6 remen koji je širi od hebo ali neznam kolko dugačak??? pa reko on bi se trebo popeti do samog vrha??
i što se pokazalo da ne???znači sve je isto osim remena i podloške ispred variomata sa 1mm na 1,20mm(i to podloška od 1,20mm je maximum što mogu staviti ispred variomata jer inače ne hvata kruna za kurbli)(krača radilica) vidi se na slikama da s6 remen dosta ulazi u polutke a fino stoji na bukoli variomata??što bi onda valjda značilo da je krači nego hebo 760???tako da sam tu osto malo zbunjen imam još malossi kevlar(novi) pa sam mislio još njega probat samo me zanima koje je on dužine???EDIT:746,5x16,5mm mislim da mi i to odpada pošto meni treba remen duži tipa 760 i da je još 16,5 bilo bi odlično bar mislim???
evo slika: kako s6 stoji u polutkama.
i za kraj imo sam šta vidit smeče od semeringa: