Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
Drnda:
meni na sport kitu ac, piaggio pa u 19 karbu je 88 dizna ok za serijski airbox sa 2 m8 rupe, a za gljivu je sada 88, ali moram barem 2 broja vecu staviti jer imam osjecaj da se malo gusi na full gasu, mozda je to do gljive pa se dere, ali ne slabi kada dam full gas , ali nije nista jaci nego sa pola gasa...
pajo:
vratio cijevčicu u airbox 20mm probo sa 88diz i w9 iglom boja i dalje bljeđa na ful gasu i nema gušenja
pa probo sa w16 malo je bogatija ali na full gasu i dalje bljeđa
tako da sad idem isprobat 95-100
pajo:
evo nešto sam uspio napraviti znači vračena je cijevčica od 20mm u airbox
tek dizna 95 je zacrnila sviječicu sa w9 i w16 iglom što se i osijetilo u vožnji da dolazi do gušenja
pošto 92 diznu nemam probo sam sa 90 w9 iglom i w16 da bi nakraju pustio w16 na najgornjem zubu
nisam sliko boju sviječice ali po ovoj tabeli bi bila na ful gasu boje br.19-20
http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html
trebao bi probat sa 92 da još za nijansu zataminim sviječicu na ful gasu i onda vijerujem da bi to trebalo biti ok.
međutim sve konbinacije koje sam probo nemogu dobit elektrodu boje cigle jednostavno ili bude zalivena(crna)ili bijekasta.
neznam u čemu bi mogo biti problem možda u ulju koje točim silkolene scooter sport2(pulu sintetika)(2% miješavina) i gorivo 95 oktana omw ????
neznam jel bi bilo pametno možda pojačat miješavinu na 2,5%
luna500rr:
Nija nemogu dobit boju cigle na svjecici, al celo klipa je tondach, tako da se radije oslanjaj na boju glave klipa, vise ulja-vise garezi na ispuhu i celu klipa, jos ako imas kromiran spuh...
Jos nesto, ako neocistis garez s klipa, nemas se nasto oslanjat :toothy11:
pajo:
šta kažete jel moguče da radi stage6 usisa koji je dosta veči nego seriski minarelli da kar. traži dosta veču diznu naspram ostalih sa sličnim setup.
na usisu su lamele 0.35mm,bez geraničnika i usmijerivač smijese fi26+stage6 prirubnica
ovo su slike stage6 usisa VS seriski:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju