Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
a ništa jedino isprobat serisku usis i gotovo :dontknow:
CoK:
Moguce da je zbog ulja...ako konstantno kristis jedno ulje pa da bude tako. Trebao bi nastelat samo da se ne gusi i ne trokira na startu i krajnjoj i vozit se neko vrijeme i onda pogledaj svjecicu (npr na kraju tjedna). Ja koristim ulje koje stignem,a gorivo isto tako od 95,98,98BS i uvjek je iste boje...cigla
Po onim slikama svjecicama najblize je broju 14 samo jos malo crvenije
pajo:
--- Citat: CoK - 14 Lipanj, 2010, 22:47:16 ---Moguce da je zbog ulja...ako konstantno kristis jedno ulje pa da bude tako. Trebao bi nastelat samo da se ne gusi i ne trokira na startu i krajnjoj i vozit se neko vrijeme i onda pogledaj svjecicu (npr na kraju tjedna). Ja koristim ulje koje stignem,a gorivo isto tako od 95,98,98BS i uvjek je iste boje...cigla
Po onim slikama svjecicama najblize je broju 14 samo jos malo crvenije
--- Kraj citata ---
vozio sam uvijek agip i sad prešo na silkolene,trenutno na full gasu se ne guši a na startu za nijansu zatroksa ali zanemarivo još se moram sa iglom poigrat.
tako sam bio nakon par dana pogledo sviječicu i klip sa 88 diznom pa sam imo šta da vidim bljedo u pm.
sa 95 diznom zacni sviječicu na ful gasu što znači da je velika,pa sam stavio 90,pošto nemam 92 trenutno.
pajo:
evo lagano odustajem od štelovanja dellorto kar.i danas idem po još jedan mikuni vn20 tako da ču od dva sklopit jednog kako treba i gassss....
danas mi stigo remen hebo(760x16) i ngk b9hvx(platina)
i lego je samo tako što se vidi po slikama :D malo sam se prođiro po kvaru ali užasno proklizuje u startu(vijerovatno dok se ne istroši malo)u max brzi tako fino radi nema nikakvih vibracija pod nogama,ma savršeno ;)
pralas:
remen treba da sjedne prvih 200km,a kasnije ce ti ici bolje...
tak je meni bilo s kevlarom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju