Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
CoK:
sta je sa airboxom? jel izvađena lulica? Mozda bi trebao probat vratit lulicu,stavit serijsku diznu u karb i probusiti rupu dodatnu na airbox...
ali ako kazes da trokira malo na 1/3 gasa to je ili prevelika glavna dizna ili ler...
znam da je meni trokirao sa 45 ler diznom na 20,5 karbu pa sam stavio manju i sad je ok
A ako je poceo sliniti na spoju spuha i cilindra nakon ugradnje karba,ocito je zato sto je velika dizna pa dobiva vise mjesavine u cilindar i zato slini
Ja bih probao sa manjom dizno u svakom slucaju jer svjecica kakva god da je mora pocrveniti
pajo:
(trenutno)airbox+red sponge izvađena lulica otvor zraka 25mm(ide nazad cijevčica od 20mm)
to što je trokiro malo,slinio sviječicu i na ispuhu na 1/3 gasa sam riješio sa w9 iglom
a sa manjom diznom od 88 koja je sad nesmijem ni pomišljat neznam jesi vidio slike na početku stranice kakvo je čelo klipa trenutno???
a to sa ler diznom,klipičem i ostalim finesama če doči poslje kad pogodim gl.diznu.
CoK:
--- Citat: pajo - 13 Lipanj, 2010, 10:47:42 ---cok kar.je dell 19 ne mikuni 20
--- Kraj citata ---
Znam pajo,procitao sam sve sto si pisao o njemu...
pricam o svom dellortu 20,5 a dell je dell bio on 28 ili 17,5
isprobaj sve,ne pricam bezveze :sad1:
Drnda:
na taj setup ni ne pomisljaj ispod 90, to je moj savjet.. jer to nije base 2 karike nego jace i jos je ac, a po vrucini ipak se grije jace pa je bolje lagano bogatu smjesu imati...
cvele60:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Lipanj, 2010, 11:25:57 ---na taj setup ni ne pomisljaj ispod 90, to je moj savjet.. jer to nije base 2 karike nego jace i jos je ac, a po vrucini ipak se grije jace pa je bolje lagano bogatu smjesu imati...
--- Kraj citata ---
I to je tacno....al ako vrati cevcicu 20mm moze da ide i 88 a mozda i 85...bar je kod mene na istom karbu[i setupu u njemu] 85 odlicna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju