Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (90/168) > >>

pajo:

--- Citat: SlowRider - 29 Siječanj, 2010, 21:22:57 ---Pajo znam da si rijesio problem one gume, ali neka i drugi znaju, dosle su na lager promjera 23, 30 i 32mm  :icon_thumright:

http://www.sip-scootershop.com/DE/Products/S632ET032/Adapter+fur+KOSOS6+Einlasssystem.aspx

--- Kraj citata ---
23mm se dobije sa ovim kompletom s6,koji je pre mali za mikuni 20 i vijerovatno za dell 19.tako da  :icon_thumright: :icon_thumright:

vktr:

--- Citat: pajo - 29 Siječanj, 2010, 21:30:00 ---23mm se dobije sa ovim kompletom s6,koji je pre mali za mikuni 20 i vijerovatno za dell 19.tako da  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
dell ide u 23 ali mikuni ne, mikuni se može nagurat na silu al smeta ona mala grba metalna da  bi primilo kak se spada (zna mex o čem pričam :laughing3:)

pajo:
evo ovih dana sam se zezo sa diznama i bojom na svijčici probo sam za broj veču 86 i 88 nakraju sam pustio 88
evo i par slika boje sviječice na ful gasu:

denso w27fs-zu

ngk b9hs

boja čela klipa:

i zamijeno amortizer pošto mi je prijašnji od speedfighta(paioli)pušto ulje pa stavio od italjet formula(paioli)25cm ali baš mi se ne uklapa boja tako da budem vijerovatno nabavio opet od speedfihta(26,5cm)

Drnda:
ja sam uvijek stelao da je jos smeđija boja, tako da nema bijeloga na izolatoru...ja bi stavio barem 90

aeroxtuning:
Bokte mazo,jel ti vozis cross??vjeruj mi,da mi je ovoliko sporak motor,nabio bi ga nogom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju