Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (89/168) > >>

cvele60:

--- Citat: pajo - 29 Siječanj, 2010, 19:43:12 ---sad je 84-a trenutno nemam 86,88
a i sviječica nema puno km(tako reči nova)a ja lol na njoj testiro,budem sutra na staroj deso probo da vidim

--- Kraj citata ---
Probaj sa tom starom pa ako bude isto smanji mu malo dovod vazduha u airboxu dok ne nabavis diznu...

pajo:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Siječanj, 2010, 19:44:20 ---kako si prosirio prirubnicu, ja kupio novu prirubnicu za piaggio 50 i nikako da stavim dell 19 karb na nju, pa nezz kako da utrpam to na nju...

--- Kraj citata ---
neznam ako vanja ima sliku biaxsa,on je sebi isto širio za dell 19.
i super ispalo :icon_thumright:

pajo:

--- Citat: cvele60 - 29 Siječanj, 2010, 19:48:24 ---Probaj sa tom starom pa ako bude isto smanji mu malo dovod vazduha u airboxu dok ne nabavis diznu...

--- Kraj citata ---
to sam i konto,ako u međuvremenu ne cvikne :icon_biggrin:

cvele60:

--- Citat: pajo - 29 Siječanj, 2010, 19:53:24 ---to sam i konto,ako u međuvremenu ne cvikne :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Pajo ne baksuziraj  :icon_biggrin: Ma nece,  samo nemoj dugo da ga drzis na full gasu.... :icon_thumright:

SlowRider:
Pajo znam da si rijesio problem one gume, ali neka i drugi znaju, dosle su na lager promjera 23, 30 i 32mm  :icon_thumright:

http://www.sip-scootershop.com/DE/Products/S632ET032/Adapter+fur+KOSOS6+Einlasssystem.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju