Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
doritos:
--- Citat: aeroxtuning - 06 Veljača, 2010, 00:54:21 ---Bokte mazo,jel ti vozis cross??vjeruj mi,da mi je ovoliko sporak motor,nabio bi ga nogom...
--- Kraj citata ---
:laughing7:..mozda i voli,kaj se ti mesas... :laughing7:
aeroxtuning:
hah,da mi kapne malo malo nečega,bilo čega na kromirane felge,pucao bih u glavu sebi,kako ja mrzim kad je nešto sporko,ne podnosim to nikako...
A dobro ovo,možda nije imao vremena ocistit...
pajo:
drnda:iskreno i ja bi volio da je boja na sviječici za nijansu tamnija(ali trenutno nemam 90)ali mislim da je i ovako ok što se vidi po boji čela klipa...
aerox:šta da ti kažem skuter se vozi svaki dan(za razliku od nekih :icon_biggrin:)nema vremenskih neprilika kada skuter nije vozio,zato tako i izgleda
ma da i ja volim da je upičaren ali nema smisla svaki dan ga lizati(pa nismo ženskice) :icon_thumright:
Giz:
Svječica ti je pretopla, zato ti i je takva boja, imaš naslage na vnjaskom rubu i gornji dio mase ti je onako crn.
EDIT: sad sam vidio da imaš i NGK9 tku. Ona je ok, 2 broja več dizna. Koji postotak ulja mješaš, čini mi se malo previše?!
pajo:
--- Citat: Giz - 06 Veljača, 2010, 01:13:11 ---Svječica ti je pretopla, zato ti i je takva boja, imaš naslage na vnjaskom rubu i gornji dio mase ti je onako crn.
EDIT: sad sam vidio da imaš i NGK9 tku. Ona je ok, 2 broja več dizna. Koji postotak ulja mješaš, čini mi se malo previše?!
--- Kraj citata ---
denso w27fs-zu i ngk b9hs
2% polu sintetika(agip)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju