Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (81/168) > >>

pajo:

--- Citat: benelli - 16 Siječanj, 2010, 23:39:35 ---evo danas napokon imao čast probat čajniza(ipak u srcu minareli)i mogu vam rec da skuter ide odlično,jedino bi ja isprobao kao što smo danas pricali sa malo težim rolicama,a šta se tiče amortizera ma za dva dana ja ti kazem da ti nece trebat dvojica da bude mekan :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
hahaha benelli uvijek nešto šarafam oko prijenosa tako da se malo i pogubim ali stavit ču druge rolice.
a amortizer moram iči zamijeniti štačeš prokrvario čim je došo na kineza... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

benelli:

--- Citat: pajo - 17 Siječanj, 2010, 11:19:10 ---hahaha benelli uvijek nešto šarafam oko prijenosa tako da se malo i pogubim ali stavit ču druge rolice.
a amortizer moram iči zamijeniti štačeš prokrvario čim je došo na kineza... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ja ipak mislim da je onaj amortizer dao svoje i prije nego je stavljen na kineza :icon_biggrin:

pajo:

--- Citat: benelli - 17 Siječanj, 2010, 11:21:59 ---ja ipak mislim da je onaj amortizer dao svoje i prije nego je stavljen na kineza :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
do rijeke valjda ga budem zamijenio :icon_biggrin:

benelli:

--- Citat: pajo - 17 Siječanj, 2010, 11:30:39 ---do rijeke valjda ga budem zamijenio :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
e to mi se sviđa,znaci pala je odluka  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pajo:
stigo stage 6 usis i prirubnica jako dobro mi sve to izgleda sad jedino preostaje isprobat i viditi jel tako i radi??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju