Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
cineze power BY:minarelli
pajo:
--- Citat: mario_f15 - 13 Siječanj, 2010, 18:08:31 ---govorim o distanceru amortizera ... :icon_biggrin:
ja sam svoga zasarafio gore za ramu....i cini mi se da je bolje...
--- Kraj citata ---
neznam nije mi nikad ni palo na pamet da probam staviti gore??
vidiš na slikama mario da imam distancijer?? ;D
ichko:
FIno napredujes, svaka cast.... vidim boja na blokovima jos dobro drzi, ja svoje planiram u crno farbat pa me interesuje jesi li ih samo dobro ocistio i prespricao ili si jos nesto pripremao
pajo:
očistio,stavio temeljni u spreju,ofarbo i prelakiro to je to....
za sad drži...
luna500rr:
--- Citat: pajo - 13 Siječanj, 2010, 17:16:06 ---i što mi je bilo naj bitnije da sam dobio razmak između airboxa i rame čak sa distancijerom...
--- Kraj citata ---
Buduci da vozis minarellija, odnosno kineski su ti nosaci masine, taj je problem najlakse rjesiv i ja ga na svome rjesim za 15s :icon_thumright:
Drugcije nebih mogao nijednu gljivu staviti jer mi plastike smetaju, a kad stavim distancer, udara mi lulica u rezervar od olja, sutra stavim patent u chinachat...
benelli:
evo danas napokon imao čast probat čajniza(ipak u srcu minareli)i mogu vam rec da skuter ide odlično,jedino bi ja isprobao kao što smo danas pricali sa malo težim rolicama,a šta se tiče amortizera ma za dva dana ja ti kazem da ti nece trebat dvojica da bude mekan :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju