Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

cineze power BY:minarelli

<< < (82/168) > >>

tomof10:
ipak si sa Sipa uzeo al nekako mi se ova prirubnica uskka cini neznam mozda me oko vara, i jel ti doso malo siri nastavak za usis ono za veci karb da se stavi?

aeroxtuning:
ako ne poboljsas ubrzanje od 0 do 100 kmh za barem 2 sec sa tim usisom,baci ga u smeće   :laughing3: :toothy12: :toothy9: salim se,kinerelli pila :))

pajo:

--- Citat: tomof10 - 20 Siječanj, 2010, 00:32:20 ---ipak si sa Sipa uzeo al nekako mi se ova prirubnica uskka cini neznam mozda me oko vara, i jel ti doso malo siri nastavak za usis ono za veci karb da se stavi?

--- Kraj citata ---
danas sam dobio pa nisam stigo  usporedit sa seriskom prirubnicom dal uopće ima kakve razlike??
samo ovaj što ide na karburator...
translate sa sip-a...

Isporučeni adapter paše svima Dell'Orto ARRECHE 10-21mm i 17-21mm carburetors s konektorima.

Isporučen gumene smjese pogodne su za sve Dell `Orto 10-21mm/Arreche 17-21mm i Koso / PWK / Mikuni TM 24-26mm carburetors

pajo:
eto problema neide mi ovaj adapter na karburator unutarnji fi adapitera je 23mm a od mikunija 29mm.tako da ovaj adapter mi se čini je za 16-17.5 karburatore
pa ako neko ima slučajno veči adapter za veče karburatore(mikuni 20)nek se javi na PM pa čemo se dogovoriti :help: :help: :help:

tomof10:
zato sam ti ja reko jer trebo si dobiti 2 adaptera za uze i sire karbove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju