Općenito > Maxiskuteri
problemi sa zagrijavanjem vxr200
markoivic:
da je bar to
problem sam skuzio na 25 c
3alfa3:
Mozda ti je termostat ostao otvoren pa tekucina za hladjenje stalno kruzi sistemom umjesto da to radi samo kad treba.
marko209vx:
cek ako sam dobro shvatio ti imas problema sa tim da ti se temp dize i pali venilator ili da se ne dize?
ako ti se dize onda ti je zacviko termostat i voda ne cilkulira i ne hladi sistem, ako ti se ne dize onda cilkulira i motor ne dobije radnu temp... aj sad mi reci dali ti se nakom min dvije voznje ugaci čok?dali motor spusti okretaje na minimum? jer ako se gasi znaci da ti se motor grije, sto bi znacilo da ti kazaljka vjer laze..
najbolje da skines i provjeris termostat jer ti je do njega 70%, ako trebas pomoc reci pa cu ti slike stavit...
markoivic:
ne dize se.i dok stoji na mjestu kad je hladan dosta mu treba da se cok ugasi odnosno da proradi normalno.isto je i u voznjiak ti ne bi bio problem bio bi ti zahvalan da mi objasnis di stoji on i kako bi to mogao provjeriti odnosno zamjeniti
hvala :)
mrcina:
sve ti je to ok. i ja to imam na 250ccm.
ove godine ide novi termostat i termoprekidač koji mora biti narihtan na nekih 80°c da pali ventilator.sad mi pali na nekih 95°c a ovih pet stupnjeva je banana to ako nešto ni ok brzo popapa i ode u crveno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju