Općenito > Maxiskuteri

problemi sa zagrijavanjem vxr200

(1/4) > >>

markoivic:
naime imam problem sa postizanjem radne temperature na gileri runner 200 vxr.koliko sam skuzio kazaljka od temperature mora biti na pola u svim uvjetima voznje. kod mene se kazaljka gotovo nikad ne podize, osim ako se duze vozim te odjednom stanem i stojim na mjestu neko vrijeme sa upaljenim motorom i tad se kazaljka naglo podigne i upali se ventilator....tekucine ima dovoljno......
u cemu je problem?

Keky.sb:
radna temperatura nije na pola. tada ti se treba upaliti ventilator na hladnjaku. radna temperatura ti je od pola prve crtice do druge.
evo naznačeno ti je ako možeš vidjeti.

markoivic:
ok ali meni je uvijek na minimumu. i tek kad stanem i stojim par min ona skoci odjednom
jel postoji termostat na njoj jel iste probleme sam i na autu imao te sam ih rijesio mijenjajuci termostat...
i jel moze to ne postizanje radne temperature utjecati na rad motora (krajnju brzinu, ubrzanja, potrosnju)?

Drnda:
a to ti je zato jer je vani hladno... cim malo zatopli biti ce ti sve OK

Keky.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 00:04:08 ---a to ti je zato jer je vani hladno... cim malo zatopli biti ce ti sve OK

--- Kraj citata ---

potpis  :icon_thumright:

pričekaj toplije vrijeme, pa vidi jel ti se temperatura digne na radnu. ako se ne digne, promijeni termostat. mislim da nema šta drugo biti.

meni je po zimi isto kazaljka malo odljepljena od one iglice. puše hladan zrak po hladnjaku i to vodu jako hladi, pa se ne može ugrijat.
mislim da nemaš razloga za brigu. sve će biti u redu kada zatopli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju