Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (17/88) > >>

pralas:

--- Citat: Gilera_Vk - 05 Kolovoz, 2010, 10:07:03 --- Meni je sada u skuteru Motul Scooter Expert i fino motor ide s tim uljem, dimi definitivno manje od Stihla, mjesavina 2,5% rucno. Kad ga potrosim imam litru Repsola 2t Sintetico pa cu bas vidjet kakav je on, cjenovno su isti.

--- Kraj citata ---
motul scooter expert je u rangu ss2,isto super ulje... :icon_thumright:
al ne treba ti mjesavina 2.5% sasvim je dosta 2%....

JogFromYamaha:
ah ja sam se opekel na njemu
skoro mi je skut cviko s njim  :'(

funkyzg26:

--- Citat: smmania - 30 Travanj, 2009, 20:14:45 ---i u skuter trpaj polu sintetiku neisplati se full sintetika duplo skuplja a ne izgara do kraja (ona je za motore koji se vrte u okretaje 12000 rpm+)  ona se koristi u midrace klasi i high end te je nepotrebna na base ili ti ga serijali

--- Kraj citata ---

ja koristim agip city hitech 2t jebeno ulje motor zadimi prvih 10 sec dok je hladan i to je to ,to da sintetike ne izgaraju na serijalama i do mirace je istina za one totalne race i šugave sintetike ovo agip city hitec 2t izgara na 82c dok pogledaj sve ostale sintetike od agipa i ostalih tvrtki tek izgaraju na 125c  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: funkyzg26 - 09 Kolovoz, 2010, 09:11:29 ---ja koristim agip city hitech 2t jebeno ulje motor zadimi prvih 10 sec dok je hladan i to je to ,to da sintetike ne izgaraju na serijalama i do mirace je istina za one totalne race i šugave sintetike ovo agip city hitec 2t izgara na 82c dok pogledaj sve ostale sintetike od agipa i ostalih tvrtki tek izgaraju na 125c  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

cega?

stupnjeva?

Tadr3:
ne kuzim se u ulja al po nekoj teoriji mislim da sintetika izgara tek na oko 500+ stupnjeva... a ne na 82 il kolko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju