Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (16/88) > >>

RunnerBoy:
Ja sipam Motul Scooter Expert i prezadovoljan :icon_thumright:, skuter lijepo vrti, dimi dosta dok je hladan, al kad se zagrije ne dimi nista.

pralas:
ja sam toliko ulja promjenio,da me vise sramota :'( :toothy12:
jedino mineralno nikad nisam stavljao niti cu stavljati :nono:
zadnjih 2000km stavljam scoot sport 2 i na njemu cu definitivno ostati,ulje nije skupo,zadovoljava sve moje potrebe i super sam zadovoljan s njim :icon_thumright:
a medu najbolje full sintetike bi stavio:motul 710,castrol tts,ipon scoot run,silkolene pro scoot,ima ih jos al se nmg sjetiti...
iako od tih 4 mislim da je najbolji pro scoot,je da je skup ali mislim da opravdava svoju cijenu i namjenu i mislim da ga nitko nece staviti ispod jaceg midrace :icon_thumright:

mario_f15:

--- Citat: ivan pralas - 05 Kolovoz, 2010, 09:50:16 ---ja sam toliko ulja promjenio,da me vise sramota :'( :toothy12:
jedino mineralno nikad nisam stavljao niti cu stavljati :nono:
zadnjih 2000km stavljam scoot sport 2 i na njemu cu definitivno ostati,ulje nije skupo,zadovoljava sve moje potrebe i super sam zadovoljan s njim :icon_thumright:
a medu najbolje full sintetike bi stavio:motul 710,castrol tts,ipon scoot run,silkolene pro scoot,ima ih jos al se nmg sjetiti...
iako od tih 4 mislim da je najbolji pro scoot,je da je skup ali mislim da opravdava svoju cijenu i namjenu i mislim da ga nitko nece staviti ispod jaceg midrace :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang:

Gilera_Vk:
 Meni je sada u skuteru Motul Scooter Expert i fino motor ide s tim uljem, dimi definitivno manje od Stihla, mjesavina 2,5% rucno. Kad ga potrosim imam litru Repsola 2t Sintetico pa cu bas vidjet kakav je on, cjenovno su isti.

JogFromYamaha:
repa ti je inace delana za 100 125 i sl kubikaze motore skutere  i krosere tak da ti bu malo zadimil na pocetku ali dobro je ulje  jer mu ne puca film pri visim temperaturama i obrtajima.
Meni dok se jog  pregrijaval sam mu lijal repsola i temperatura mi je pala 15C a i ljepse je reagirao na gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju