Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Najbolje ulje za 2t...

<< < (18/88) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ivan pralas - 05 Kolovoz, 2010, 10:14:55 ---motul scooter expert je u rangu ss2,isto super ulje... :icon_thumright:
al ne treba ti mjesavina 2.5% sasvim je dosta 2%....

--- Kraj citata ---
za 2t motore ćeš svagdje vidjeti da je omjer 1:40, odatle i praksa da se 2,5% mješavina radi bez obzira što možda i netreba ali je to preporuka svih proizvođača motora pa eto

inače ovo za temperature izgaranja je istina da izgara na 82 stupnja što se može i provjeriti u njihovoj službenoj brošuri od ulja

zoksi:
Gresis,uglavnom stoji 1 : 50

crna strela:
kaj bi bilo super za neki jaki aluminijski kit s 2 karike ko nes replica i nardo/shot spuh?? koje ulje preporucate da koristim na duze??

a koje ulje na neki jaci kit tipa malossi team 1 kit??

JogFromYamaha:
ja sma na mhr replici + nardo + 28 mikuni i postelani prijenos delal mix od 2 litre durablenda + 1 litra synpowera od valvoline i pomjesas i vozis skutu se jako dobro svidalo
i repsol competition je jako dobro prihvatio

lucky007:
Uzeo danas valvoline durablend 2t scoot oil ali to je izgleda sintetika,a do sad vozio na polusintetiku. :icon_scratch:
Zanima me da li da ga vadim iz scootera ili da potrošim pa opet nazad na polusintetiku,i da li će mi napraviti kakvo sranje jer sam ga dosipao na polusintetiku?
Molim brz odgovor
Hvala  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju