Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: sr 125 prijenos  (Posjeta: 1305 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
sr 125 prijenos
« : 04 Veljača, 2009, 22:18:31 »
eto nemam pojma koje rolice i centralni i  federcice da stavim trenutno je serijski sve?ajde s prijedlozima

Offline RideRR4EveRR

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Stunt Яide
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
Odg: sr 125 prijenos
« Odgovori #1 : 04 Veljača, 2009, 22:20:38 »
Centralni što tvrđi al opet ne pretvrd. Znači neka sredina. Biraj po svom ukusu ... Nikako nemoj bjeli šta god ti rekli. Na kvačilo možeš i crvene... Za rolice sad nisam siguran koje on ima ko serijala...
Potpis

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #2 : 04 Veljača, 2009, 22:24:14 »
Centralni što tvrđi al opet ne pretvrd. Znači neka sredina. Biraj po svom ukusu ... Nikako nemoj bjeli šta god ti rekli. Na kvačilo možeš i crvene... Za rolice sad nisam siguran koje on ima ko serijala...

a jesi gluposti napricao covjeku... de mal odi na hrvatski... mislim da cak u 4 razredu uce pricat i pisat smislene recenice :)

Offline RideRR4EveRR

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Stunt Яide
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #3 : 04 Veljača, 2009, 22:25:08 »
Može ti nam onda napiši savršen setup prjenosa za sr 125 :icon_thumright: . Bit če mi drago ...
Sve šta sam htjeo reč je da ne stavlja bjeli jel na toj mašini nikako neče biti zadovoljan i da stavi bilo kaj tvrđe od bjelog. Netreba bit pretvrd ako baš ne pati na to da izvuče full ubrzanje i počne gubit nešto sitno krajnje ..
« Zadnja izmjena: 04 Veljača, 2009, 22:31:36 RideRR4EveRR »
Potpis

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #4 : 04 Veljača, 2009, 22:29:41 »
imam ti ja zute i bijele federe za kvacilo ak ti trebaju isto novi   :toothy10:

edit : stavi 12g malossi rolice i zute federe kvacila  :drunken_smilie: :drunken_smilie:
« Zadnja izmjena: 04 Veljača, 2009, 22:33:33 dino_sk »

Offline Laki

• Tržnica : (+25)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SR186 Lc ....
  • Moja Kaciga: Arai Chaser
« Odgovori #5 : 05 Veljača, 2009, 00:23:58 »
na onom preradenom cilindru od 125 sto imas, ce ti trebat neke ultra lagane rolice mozda cak i 10.7 g, i plavi ili crveni cak pederici na kvacilu, centralni ostavi serijski

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #6 : 05 Veljača, 2009, 00:30:03 »
ne gore ide glava od sr 125 nije nista turpijano sve serijala.al kad budem uzimao rolice uzet cu i ove sto laki kaze,

Offline Laki

• Tržnica : (+25)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: SR186 Lc ....
  • Moja Kaciga: Arai Chaser
« Odgovori #7 : 05 Veljača, 2009, 00:36:47 »
jel imas jos uvijek onaj cilindar sto si dobio sa masinom ili?

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #8 : 05 Veljača, 2009, 00:53:41 »
da taj cilindar imam i uskoro nhepreradjivana glava.

Offline [SB]Replica 180

• maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #9 : 05 Veljača, 2009, 01:55:36 »

koji je to po tvom misljenju , tvrd, a ne pretvrd? ako imamo : bijeli dugacki , bijeli kratki, zuti i plavi kratki i plavi dugi ???
( zuti i oba plava garantiram da nisi ni vidio, znaci ostaje kratki i dugi bijeli. Koji je od ta dva ili ostaje serijski? )

i vidim vise vas potencira crvene federe, zbog i radi cega? okretaja? pa cek jel treba turirart kao motorku da kvacilo hvata? (pogotovo stara kvacila koa su presla 398593848230 km , a bas o takvom se radi i kod lakija i kod neera! nije to vxr!!

@neer, s onom glavom ce bit veca kompresija, a ionak imas rupetinu od ispuha, tak da ne vim razloga stavljanju serijske....

Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #10 : 05 Veljača, 2009, 03:15:57 »
znaci bolje ostavit ovu... a sad koji setup prijenosa ovaj sto je laki rekao ili nesto drugo

Offline [SB]Replica 180

• maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #11 : 05 Veljača, 2009, 14:40:41 »
ne bi htio izmisljati, ali rijesi se tog cilindra......bit ce ti slab, a najeb... ces se dog post prijenos po njemu + da en govorim o tome da ces stavi sp spuh bez katalizatora na onu rupetinu od ispuha na cilindru!  trpat ces lagane role, imas ac struju, vrtiti ce se ko mutavo i razjee lezajeve ili radilicu...

ja bi na tvom mjestu isao na 172 , taj spuh , i onda teske rolnice, plave federe, plavi kratki centralni ,e to je killer snage ko u prici a ne vrti se puno
tu sad nalazimo na problem lezajeva i radilice ( koja vjerovatno ima mac km i nece to izdrzati) , pa onda kratak prijenos  :(
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!