Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (74/81) > >>

Waynder:

--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 23:15:23 ---ja nisam ljubomoran na tbe..
Ti znaš stuntat, ja neznam...
Ja znam svirat gitaru dok netko drugi nezna...

Ali ja se nebi naljuti ko ti da mi netko kaže da neznam svirat gitaru...
ja mu se nebi odma postao kurciti tipa ovoga :odsviraj ti to bolje i takve fore...

A sada idem jer sam iznad ovoga i inace se ne preustam u ovakve djecje rasprave....
Pozzz i sretno...

--- Kraj citata ---

kaj sad? jel znam stuntat il ne?
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:

2TDottore:
evo samo da stavim jedan zavrsni komentar

Waynder nemoj mislit da ja imam nesto protiv tebe........nemam ni najmanje jer nemrem pljuvat po nekom kog neznam.......ali jbg shvati da je ono prvo kaj si gore napisao malo uznemirilo mene i ostale decke kaj su isli samnom........ i to smo smatrali ko tvoje neko ajmo rec podjebavanje........nadam se da shvacas na kaj sam mislio  :icon_thumright:

Waynder:

--- Citat: 2TDottore - 23 Ožujak, 2009, 23:19:23 ---evo samo da stavim jedan zavrsni komentar

Waynder nemoj mislit da ja imam nesto protiv tebe........nemam ni najmanje jer nemrem pljuvat po nekom kog neznam.......ali jbg shvati da je ono prvo kaj si gore napisao malo uznemirilo mene i ostale decke kaj su isli samnom........ i to smo smatrali ko tvoje neko ajmo rec podjebavanje........nadam se da shvacas na kaj sam mislio  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

naravno da razumijem...

ali posto ste pokazali da znate za mene od prije.. id a ste na drugim forumiam vidli moje psotove... onda ste trebali shvatiti da je to nacin an koji se ja izrazavam vec 10 godina i da se on nece promjeniti....

takod a bi takav komentar dobili znao ja vas 1 dan ili se sa vama druzio od rođenja svaki dan.. jer sam sam takav.... preiskren + doza arogancije i podjebavanja...

ko je prihvatio voli me i ide sa mnom  na rostilj.. ko ne... da mi ban =)

2TDottore:

--- Citat: Waynder - 23 Ožujak, 2009, 23:22:03 ---
naravno da razumijem...

ali posto ste pokazali da znate za mene od prije.. id a ste na drugim forumiam vidli moje psotove... onda ste trebali shvatiti da je to nacin an koji se ja izrazavam vec 10 godina i da se on nece promjeniti....

takod a bi takav komentar dobili znao ja vas 1 dan ili se sa vama druzio od rođenja svaki dan.. jer sam sam takav.... preiskren + doza arogancije i podjebavanja...

ko je prihvatio voli me i ide sa mnom  na rostilj.. ko ne... da mi ban =)

--- Kraj citata ---

nadam se onda da ce bit ova varijanta rostilja.......ta mi je draza........  :icon_thumright:

Waynder:

--- Citat: 2TDottore - 23 Ožujak, 2009, 23:23:48 ---nadam se onda da ce bit ova varijanta rostilja.......ta mi je draza........  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sljedeci put kad budemo negjde javi se...   speklo bu se nekaj...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju