Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Iwo SR Tuono:
--- Citat: zoki_NRG - 23 Ožujak, 2009, 23:03:21 ---jesam
i podjelio sam
nisi dobio...ko ti kriv....drugi put vise srece
...
=)
--- Kraj citata ---
drugi put više bombona :binkybaby:
Waynder:
--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 23:02:27 ---
Te stvari kaj radiš radi drugih a ne radi sebe je žalosno..
Di ce ti bit svi ti ljedu koji ti pune ego kada ti se nedaj bože nekaj dogodi...
Di ce ti bit svi ti ljudi koji ti pune ego da npr. ostanes bez novaca i nemaš za kruh...?
Decko slava je prolazna a ovo su tvoji zadnji trzajevi...
--- Kraj citata ---
jel tebi jasno da meni to klinci govore vec 5 godina na ss-u?
deca.. nesmete bit ljubomorni.. j****u mater.... treba pljunut u ruke.. zgrist... zaradit... i doc do mene i opalit mi samarcinu sa novcanicam od 1000 kn i dokazat mi da ste bolji od mene... e onda... te vodim na janjetinu i ruske kurve...
robert:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Ožujak, 2009, 23:09:53 ---drugi put više bombona :binkybaby:
--- Kraj citata ---
samo za tebe:
Waynder:
--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 23:08:58 ---za druge si bog za mene si k**ra* i to je to... ide svako svojom stranom...
--- Kraj citata ---
jebiga.. desi se...
svaka vjera ima svoje nevjernike.. tako i ovo Waynder bozanstvo =) :hello:
-------------------------------------
najjace mi je kaj ce te se nakon ovoga vi nac negdje u birtiji.. parku... di vec.... i opet pricat o meni... kak sam glup i jadan i umisljen i ovo i ono.... i kolko god men en volili.. i dalje pricate o meni =)
fuck me im famous...
Luka 0101:
--- Citat: Waynder - 23 Ožujak, 2009, 23:11:02 ---
jel tebi jasno da meni to klinci govore vec 5 godina na ss-u?
deca.. nesmete bit ljubomorni.. *****u mater.... treba pljunut u ruke.. zgrist... zaradit... i doc do mene i opalit mi samarcinu sa novcanicam od 1000 kn i dokazat mi da ste bolji od mene... e onda... te vodim na janjetinu i ruske kurve...
--- Kraj citata ---
ja nisam ljubomoran na tbe..
Ti znaš stuntat, ja neznam...
Ja znam svirat gitaru dok netko drugi nezna...
Ali ja se nebi naljuti ko ti da mi netko kaže da neznam svirat gitaru...
ja mu se nebi odma postao kurciti tipa ovoga :odsviraj ti to bolje i takve fore...
A sada idem jer sam iznad ovoga i inace se ne preustam u ovakve djecje rasprave....
Pozzz i sretno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju