Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00

<< < (70/81) > >>

Waynder:

--- Citat: divljakusa - 23 Ožujak, 2009, 22:47:54 ---sad ga fakat serete....ono neznate ga i naŠli ste nekai pametowat....ja ga znam...i znam kak stunta....i znam da to radi dobro...i fakat nije deČko koji se preserawa sa neČim....i deČko je koi hoČe pomoČ....

owo PiŠem sam zato kaj ste swi pretjerali.....
ponaŠate se ko hrpa klinaca....
i da nebi mislili da mu se upucawam il tak neŠ....nebi iŠlojer ni ne pričamo.....fala...

--- Kraj citata ---

da--- švas aparat na ktmu od zagreba do mandri na 200 kmh...   :headbang:

Luka 0101:

--- Citat: divljakusa - 23 Ožujak, 2009, 22:47:54 ---sad ga fakat serete....ono neznate ga i naŠli ste nekai pametowat....ja ga znam...i znam kak stunta....i znam da to radi dobro...i fakat nije deČko koji se preserawa sa neČim....i deČko je koi hoČe pomoČ....

owo PiŠem sam zato kaj ste swi pretjerali.....
ponaŠate se ko hrpa klinaca....
i da nebi mislili da mu se upucawam il tak neŠ....nebi iŠlojer ni ne pričamo.....fala...

--- Kraj citata ---

jesi ga vidla jucer dok je stuntao?

Nisi, onda nemoj tu lupat praznu slamu jer ono jucer nije imalo veze sa stunt-om...

Iwo SR Tuono:
zoki jebaću te, šta nisi bombone donio  :laughing6: :laughing6:

sven_vx:
lijepo je napisao da je prestao natjecateljski stuntat prije 2godine i zato ono jucer nije na nis licilo...ajde da natjecateljski stunta pa mu nes prigovarate,ali je prestao i to radi iz uzivancije... ;D :icon_scratch:

robert:

--- Citat: Waynder - 23 Ožujak, 2009, 22:51:57 ---
dubrovnik link?

odi citat opet sve

--- Kraj citata ---
pa samo sam rekao da je tebi u ovom slučaju draže bilo u kombiju do rijeke nego put  na skuteru preko gorskog kotara. govorim o samo ovoj vožnji  a ne općenito.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju