Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
22.3.2009. RiMWS Scooter Inside Meeting, Rijeka Centar,12:00
Waynder:
--- Citat: Luka 0101 - 23 Ožujak, 2009, 22:45:06 ---jesi li primjetio da ti nitko nije pljeskao ili dao neku podrsku dok si stuntao?
a jesi li primjetio kako su ti se svi smijali kada ti je puko nosac air box-a...?
Btw. ja te neznam ni ti mene neznaš, ali sam skuzio da si na motori.he po ovim skuterima kaj voziš...
mene ne smeta kaj ti pises po motoru
mene ne smeta kaj ti neznaš voziti
mene ne smeta kaj si retardiran
mene ne smeta kaj je tebi bilo jebeno
I vjeruj mi koliko sam komentara jucer cuo na pisti... Nitko ne misli nista naj o tebi...
--- Kraj citata ---
luka... evo gle zakaj ja ne volim te klince poput tebe koji imaju nikavo znaje a vole pricat kod a znaju sve...
nosac nije puknuo.. jer je bio strgan. isapo je i nabio ga nogom i sjelo je nazad...
pred dve godine sam prestao radit za pljeskanje... procitaj opet ovu bibliju kaj sma gore napisao...
i ovo kaj su me komentirali... nije vzano jer me hvale il pljuju... to su sve ljudi koje ja uopce ne poznam al o meni pricaju ;) i to je to..publicitet...
dakle zna se za mene i malo vise van foruma... dovoljnod a hrani moj preveliki ego i da jeber tebe u mozak jer su te zapamtili samo nekog lika iz oklice zg koji je vozio 8 sati da bi 1 sat sjedio kod tede na grobniku...
ja volim svoje antifanove koji me mrze.. kakvi god da jesu.. moji su =)
robert:
e ljudi, nekima je fora sa slabim skuterom na dugačak put a nekima potrpati skuter u kombi i otići na meet.
meni je ovo prvo draže, waynderu i ostalima koji su išli u kombiju ovo drugo. jebaji ga svak ima svoje i živi kako hoće.
a komentari ko kako stunta su za jednu drugu rubriku i u biti totalno nepotrebni.
zoki_NRG:
evo lijepo sad se moze lockat temu, drugi put ako bude srece i para dolazim ja sa svojim nrgom pa mi se mozete divit, vise necu bit suvozac na cagivi mito 2006godiste sa kitom, spuhom, kracim prijenosom itd hahahha :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ajde lockajte, i ekipa vidimo se na sljedecem meetu, donjet cu puno bombona da ne bude nikakvih svada ni prepirki
uzivajte svi
=)
Waynder:
--- Citat: robert - 23 Ožujak, 2009, 22:50:24 ---e ljudi, nekima je fora sa slabim skuterom na dugačak put a nekima potrpati skuter u kombi i otići na meet.
meni je ovo prvo draže, waynderu i ostalima koji su išli u kombiju ovo drugo. jebaji ga svak ima svoje i živi kako hoće.
a komentari ko kako stunta su za jednu drugu rubriku i u biti totalno nepotrebni.
--- Kraj citata ---
dubrovnik link?
odi citat opet sve
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Ive_MHR - 23 Ožujak, 2009, 21:25:27 ---kada vozi baju koja ne moze od towera do opatije :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ae šuti molim te, ti mi pričaš o opatiji na karti je neznaš nać... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju