Ostalo > Motocikli

Sta na brzine nakon skutera?

<< < (4/7) > >>

Drnda:
ja sad planiram preci na RS 125 a na njemu je sve novo stavljeno, arrow spuh ima mislim 42 ili 43 ks, jedna karika i mislim da ima ventil... lik ga rijetko vozi vecinom ide na moto susrete sa njom, bojao nanovo i uzeo original boju i sve naljepnice... lik trazi 12k kn..

giannelli:

--- Citat: smedamecka - 02 Veljača, 2009, 22:07:01 ---VRLO ces tesko nas cvaju  ocuvanu i pazenu , mislim paze vecina na svoj motor ali dok ga voze 90% ga gaze koliko ide.....
xt 6oo je meni stvarno drag motor ali koliko ja znan ta a2 kategorija je do 5oo ccm i 24 god....
raspitaj se o suzukiju gs 500 koji nemaju nesto puno ks ali idu dobro i uz dobar auspuh cuju se brutalno za svoju kubikazu i snagu i nisu nesto skupi....

--- Kraj citata ---
nije bitno za tu a2 kat jer necu sigurno polagat ponovo. ljep je taj suzuki posebno naked verzija, al nisam ljubitelj tih zuja, drazi su mi enduro ili supermoto.
da mi je piknut ovakvog xt-a bio bi pre zadovoljan.  :glasses9:
http://w2.bikepics.com/pics/2007/09/16/bikepics-1025939-full.jpg

al i cross je dobar, navjerovatnije si i budem uzeo xt-a al otom potom. do ljeta nista.

RideRR4EveRR:
Počela dizanja u nebesa  :toothy12: . Dt zatvorena verzija ima 15 ks otvorena 22.
2 Drnda na tom rs-u mora bit puno toga rađeno da ima 43 ks  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: RideRR4EveRR - 02 Veljača, 2009, 23:41:02 ---Počela dizanja u nebesa  :toothy12: . Dt zatvorena verzija ima 15 ks otvorena 22.
2 Drnda na tom rs-u mora bit puno toga rađeno da ima 43 ks  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sve plastike su sa potpisom ducatia, ima i originalne... klip 1 karika,arrow spuh, veci karb i neznam stvarno sto je jos mijenjao, htio sam postaviti temu ali onda se najcesce javljaju oni koji je nikada nisu vozili nego samo govore da se to kvari i trosi...

RideRR4EveRR:
Ma ja ti kažem iz iskustva jel sam dugo bio u tom svjetu 2t 125... :icon_thumright:  Rs seriska nit nema 35 ks kako se priča nego kojih 32 max i to pričam za starije... nove oko 28.  A nije sam tak lako dič snagu tuningom ko na skuteru. Al dobro dosta vidim da če se sad tu uključit u temu još 100 njih i počet če diskusije  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju