Ostalo > Motocikli

Sta na brzine nakon skutera?

<< < (7/7)

benelli:
postom sumnjam i ako se moze kostalo bi pun ku... zato jer se gleda po težini ,mozda nekim brzim kurirom(npr overseas expres sad bas gledam cjenik 150kg ti dode 200kn sad neznam dal se moze motor slat)ali imas jednog tu na forumu koj vrsi usluge prijevoza http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4878.0 pogledaj

White:

--- Citat: gianelli - 02 Veljača, 2009, 21:15:53 ---znaci koji motor bi vi uzeli do 20.000kn? ja sam razmisljao da prodam svoj skut i dodat neke pare pa si uzet vxr-a, al sam onda azmisljao da je to opet skuter i nije mi nekako to to, no onda sam pomislio na mx-a 125 koji bi po meni odlican odabir bio ali zadovolio bi se i sa dt-om.. no postom imam polozeno a1 kat i nakon 18 za jace motore, sam si razmisljao uzet starijeg xt-a 600ccm no njega je teze nac do 20.000kn al nade se.. koje su vase preporuke zelje.. sta bi vi sebi uzeli ili preporucili? :D

--- Kraj citata ---

prodavao se stariji x600 za cca 2k € na njuskaliu prije nekih 10dana mislim..pogledaj

Ja bi si uzeo yamahu xt125....

mrcina:
na brzine poslije skutera porše 911 gts vatreno crvene boje i plavuša na suvozačkom mjestu.

Marekvz1:

--- Citat: mrcina - 03 Veljača, 2009, 17:51:12 ---na brzine poslije skutera porše 911 gts vatreno crvene boje i plavuša na suvozačkom mjestu.

--- Kraj citata ---
može i čelava,bitan je porsch. :cvikeri:

giannelli:

--- Citat: White - 03 Veljača, 2009, 16:25:33 ---
--- Citat: gianelli - 02 Veljača, 2009, 21:15:53 ---znaci koji motor bi vi uzeli do 20.000kn? ja sam razmisljao da prodam svoj skut i dodat neke pare pa si uzet vxr-a, al sam onda azmisljao da je to opet skuter i nije mi nekako to to, no onda sam pomislio na mx-a 125 koji bi po meni odlican odabir bio ali zadovolio bi se i sa dt-om.. no postom imam polozeno a1 kat i nakon 18 za jace motore, sam si razmisljao uzet starijeg xt-a 600ccm no njega je teze nac do 20.000kn al nade se.. koje su vase preporuke zelje.. sta bi vi sebi uzeli ili preporucili? :D

--- Kraj citata ---

prodavao se stariji x600 za cca 2k € na njuskaliu prije nekih 10dana mislim..pogledaj

Ja bi si uzeo yamahu xt125....

--- Kraj citata ---
i ja sam razmisljao, al pre mekan mi je ovjes, mal je motor opcenito, a i snaga mu nije toliko bajna, mislim po ravnome sve pet, al uzbrdo mu vec teze ide.  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju