Ostalo > Motocikli

Sta na brzine nakon skutera?

<< < (3/7) > >>

sfreak:

--- Citat: benelli - 02 Veljača, 2009, 21:46:15 ---nesto 125 2t da ima ventil,ja imam dt-a i mogu ti rec da sam zadovoljan snjim neznam kolko ovi novi dt imaju ks i dali imaju ventil ali ja imam malo starijeg i ima 38 ks i ima ventil i ide ko lud :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

28 mozda, 38 sumnjam...

benelli:
38ks al ja imam veči karb i kit od 170 ccm

giannelli:

--- Citat: benelli - 02 Veljača, 2009, 21:46:15 ---nesto 125 2t da ima ventil,ja imam dt-a i mogu ti rec da sam zadovoljan snjim neznam kolko ovi novi dt imaju ks i dali imaju ventil ali ja imam malo starijeg i ima 38 ks i ima ventil i ide ko lud :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

normalno dt ima 15 s blokadama, max do 30 ja bi rekao bez blokada, serijala. :S
noviji isto imaju ventil, koliko sam ja upoznat.
razmisljao sam sebi uzet dta kad sam tek polozio, ali nemozes ti kod nas u dubrovniku nac dobro ocuvanog dta za realnu cijenu, oni koji imaju dt apoteka ocuvani nece ga prodat i ako da isto po nerealnoj cijeni.  :dontknow:

benelli:
evo to ti je moj dt

smedamecka:
VRLO ces tesko nas cvaju  ocuvanu i pazenu , mislim paze vecina na svoj motor ali dok ga voze 90% ga gaze koliko ide.....
xt 6oo je meni stvarno drag motor ali koliko ja znan ta a2 kategorija je do 5oo ccm i 24 god....
raspitaj se o suzukiju gs 500 koji nemaju nesto puno ks ali idu dobro i uz dobar auspuh cuju se brutalno za svoju kubikazu i snagu i nisu nesto skupi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju