Općenito > Propisi
šlajf pred murjom?!?!!?1000kn (s autom)
3alfa3:
Cuj, ako mozes platit kaznu - plati. To je najjednostavnije.
Ako ne mozes - zali se. Par stotina kuna vise je opravdan rizik ako znas da bi mozda mogao i povoljnije proci na sudu.
dino gp1:
Mislim da ćeš morati platiti tih 1000kn!
dare:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 17:56:54 ---Cuj, ako mozes platit kaznu - plati. To je najjednostavnije.
Ako ne mozes - zali se. Par stotina kuna vise je opravdan rizik ako znas da bi mozda mogao i povoljnije proci na sudu.
--- Kraj citata ---
ma zalio bi se ja ,ali za sad mi je velika vjerojatnost da cu popusit...
zato pitam vas ako ima koja caka da je neznam ili nesto,ono nemam pojma :icon_biggrin:
para bas da imam,pa i neee
zato me zanima trosit vrijeme i bengu ili ne 100-200kn ce mi puno znacit :laughing9:
Nikon:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2009, 17:50:37 ---
--- Citat: Nikon - 02 Veljača, 2009, 17:49:16 ---pa zali se da je bilo ulja na cesti i da su kotaci proklizali pri kretanju, naglasi kako nisi ima iskustva s tim i kad je pocelo slajfat da si zablokira i ostavia nogu na gasu :toothy11:
--- Kraj citata ---
Time zapravo priznaje prekrsaj, a dodatno sebe prikazuje kao nesposobnog za normalnu voznju
--- Kraj citata ---
cekaj mene zaustavilo pijanog .. isto ko njega kako slajfa... i sta sad ces se pravit pametan i rec da je pandur glup da ti nisi slajfa...
jel tebe ko pita jesi ti sposoban ili nesposoban kad vozis na cesti... prikaza bi sebe ko retaja neznan kakvog da skinen iti 500kn sa sebe da me ne kazne... bolje platit 1000 kn nego ispast glup jel?
Scoot_Fan:
A da probas ovo: Znaci kazes tamo kako kreces s malo vise gasa, jer da motor nesto kao slabo vuce i onda naglo potegne, i kazes da kako si naglo doda gasa, i s asfalta si stao na zebru i malo ti je motor ono fala bogu prokliza i barba policajac je to vidio itd... ne znam jel bila zebra koja blizu ili sta al eto valjda vridi probat :dontknow:
Eto sretno :icon_thumright: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju