Općenito > Propisi

šlajf pred murjom?!?!!?1000kn (s autom)

<< < (3/7) > >>

Pupo:

--- Citat: Scoot_Fan - 03 Veljača, 2009, 16:12:24 ---A da probas ovo: Znaci kazes tamo kako kreces s malo vise gasa, jer da motor nesto kao slabo vuce i onda naglo potegne, i kazes da kako si naglo doda gasa, i s asfalta si stao na zebru i malo ti je motor ono fala bogu prokliza i barba policajac je to vidio itd... ne znam jel bila zebra koja blizu ili sta al eto valjda vridi probat  :dontknow:

Eto sretno  :icon_thumright:  :hello:

--- Kraj citata ---

To će sigurno sudac popušiti, moš mislit. Ako nisi uspio riješiti na lilcu mjesta, čisto sumnjam da ćeš uspiti ovako nešto. Mene su isto uhvatili prije 2 mjeseca, isto su mi proklizali kotači (na autu) ali me murjak pustio :D Uvijek se možeš žaliti ali trebaš smisliti neki opravdani razlog, što nažalost nemaš ili ne drži vodu. Probaj samo moraš stavit na vagu koliko će te to koštati novca, hodanja okolo...

kecbaya:
plati hehe...mene je na motoru zaustavio i piso mi 8k kn i 7.5kn i nisam nista platio...žalio se

Marekvz1:
ma j#bo te i izgovor.nemoj platit,žali se da si bio pijan i da ti je noga utrnula od tolko cuge i naravno da ti je skočila s kuplunga.shvatit će oni to. :icon_thumright:

:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Dirk23:

--- Citat: Scoot_Fan - 03 Veljača, 2009, 16:12:24 ---A da probas ovo: Znaci kazes tamo kako kreces s malo vise gasa, jer da motor nesto kao slabo vuce i onda naglo potegne, i kazes da kako si naglo doda gasa, i s asfalta si stao na zebru i malo ti je motor ono fala bogu prokliza i barba policajac je to vidio itd... ne znam jel bila zebra koja blizu ili sta al eto valjda vridi probat  :dontknow:

Eto sretno  :icon_thumright:  :hello:

--- Kraj citata ---

Da, pa ce te jos poslat i na izvanredni tehnicki, bolje nemoj spominjat auto, zajebani su, decko koji je isao meni za svjedoka, je tako popusio kaznu bezveze, jer je rekao jednu adresu, a u osobnoj pisala druga, pa ga sjebali, a ni kriv ni duzan, a di da nece tebe, ne mora, ali moze!

Nikon:
lipo san ti napisa sta da kazes... ako je tebi crnjak ispast neiskusan vozac onda plati i budi cool  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju