Općenito > Propisi
šlajf pred murjom?!?!!?1000kn (s autom)
Rossi:
tako je jedna ludi frend kod mene...uglavnom zafrknacija na jednom igralistu ono okrecuse sa autima dodje murija...a on pjan ko letva...i pocn srat nesto nemozete ovdje to radit bla bla..on sta nemozemo..udje u auto...bmw stariji malo ali je 4.0 motor..i on uso zatvorio vrata i zabio gas...i jedno 2 minute ako ne i vise po gasu...zadnje gume se skoro zapalile ....sve je bilo u dimu...murija stala gleda :D on fala bogu ni tablica nista....samo produzio poslije toga i otiso...pitala nas murija koje ,staje ...mi nista niko nezna i gotovo..malo nam jos pricali i otisli... :D
perica_46:
--- Citat: Nikon - 03 Veljača, 2009, 21:33:30 ---
--- Citat: perica_46 - 03 Veljača, 2009, 21:00:44 ---
--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2009, 17:48:26 ---nisam znao da je to zabranjeno i da se kažnjava...
--- Kraj citata ---
pa naravno da se kaznjava, nemos ti šladrat po cesti kad ti se prdne!! za to ti je veca kazna nego da vozis na zadnjem po gradu tako da treba pazit ili se glupirat tam di nema murje!! ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
ne lupaj, ista je kazna za slajf i na zadnje... to je u istom clanku i po istom clanku se kaznjava... :angry7:
--- Kraj citata ---
kako ako decko kaze da je dobio 1000 za šlajdranje a ja sam dobio 300 za voznju na zadnjem ovo ljeto!!! nema smisla... :happy6:
Nikon:
ah neda mi se natezat s tobon, procitaj zakon ... pozdrav
dare:
odusto sam od natezanja sa murjom,nemam vremena ni para za popusit u slucaju da mi se kazna povisi...
zahvaljujem svima na pomoci :notworthy:
ako nedo bog bude sta opet znam kome se javit :icon_biggrin:
pozz
Lule_50:
--- Citat: dare - 05 Veljača, 2009, 08:21:25 ---odusto sam od natezanja sa murjom,nemam vremena ni para za popusit u slucaju da mi se kazna povisi...
zahvaljujem svima na pomoci :notworthy:
ako nedo bog bude sta opet znam kome se javit :icon_biggrin:
pozz
--- Kraj citata ---
dare ljepo ti plati kaznu...i prodaj meni toga swiftiča..vidiš da nije baš za tebe.. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju