Općenito > Propisi

šlajf pred murjom?!?!!?1000kn (s autom)

<< < (5/7) > >>

mrcina:
novi turbo ko bik

Marekvz1:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: Gospodine,prdnuli ste. 500 kn.   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

m@m:
evo mog savjeta-

napises zalbu- nesto naseres tipa tog sa spojkom da ti je noga skliznula, da je bila uljna mrlja na cesti i tome slicno,
nakon toga te oni pozovu na sud- ti dodes i nadas se da taj doticni cajkan nedode jer se i njima neda dolazit na to kolko sam ja skuzio- i ak nedode ti nes iskenjas sudcu/ikinji i to je to...
evo meni je za nepropisno parkiranje na zelenu povrsinu koja je bila potpuno prekrivena snijegom tog dana kad sam se ja tam parkiro rociste 23.02. (kazna sveukupno 1300 kn...-za poludit...)
i ja se nadam da cajkan nebu doso i da ce mi progledat kroz prste- najsmjesnije je to kaj su mi digli auto dok sam ceko curu da produzi vozacku u heinzlovoj... skuzi ironije... :angry7:

i tak- uglavnom sretno- mogu ti poslat primjer zalbe ak oces- sam mi se javi na pp... :)

perica_46:

--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2009, 17:48:26 ---nisam znao da je to zabranjeno i da se kažnjava...

--- Kraj citata ---
pa naravno da se kaznjava, nemos ti šladrat po cesti kad ti se prdne!! za to ti je veca kazna nego da vozis na zadnjem po gradu tako da treba pazit ili se glupirat tam di nema murje!!  ;D  ;D  ;D

Nikon:

--- Citat: perica_46 - 03 Veljača, 2009, 21:00:44 ---
--- Citat: pitaNS - 03 Veljača, 2009, 17:48:26 ---nisam znao da je to zabranjeno i da se kažnjava...

--- Kraj citata ---
pa naravno da se kaznjava, nemos ti šladrat po cesti kad ti se prdne!! za to ti je veca kazna nego da vozis na zadnjem po gradu tako da treba pazit ili se glupirat tam di nema murje!!  ;D  ;D  ;D

--- Kraj citata ---

ne lupaj, ista je kazna za slajf i na zadnje... to je u istom clanku i po istom clanku se kaznjava...  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju