Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mato jebat cu ti kruv a fazer ne ide nika gewinde neki bi treo sjest
Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2009, 19:15:24I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio E jbg, da ste napisali na forumu da cete tu doci, onda bi dosao jer zivim 5 minuta dalje. Vjerujem da bi i ivanm doso (ako ne radi) jer je i on blizu.Ionako sam danas tamo vec prolazio sa skutom (ali poslije) jer sam getribu testirao
I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio
Citat: 3alfa3 - 05 Veljača, 2009, 20:16:18Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2009, 19:15:24I na zadnje bili malo na SS-ovom najdražem okupljalištu - parking kod krematorija (ako sam dobro zapamtio E jbg, da ste napisali na forumu da cete tu doci, onda bi dosao jer zivim 5 minuta dalje. Vjerujem da bi i ivanm doso (ako ne radi) jer je i on blizu.Ionako sam danas tamo vec prolazio sa skutom (ali poslije) jer sam getribu testirao aj ak ti ostane koja ta getriba ja sam zainteresiraninače, na krematorij smo došli nakon posjeta benzinskoj pri čemu nije bilo ozljeđenihMaxBrikerija
Citat: Phive - 06 Veljača, 2009, 00:21:53mato jebat cu ti kruv a fazer ne ide nika gewinde neki bi treo sjest Jokeru kakav ti je ovo nick..hahahhah
evo bili ja i chupsy kod waindera u v.gorici i malo se zajebavali...phive drugi put te zovemo
Citat: sven_sp180 - 06 Veljača, 2009, 20:07:51evo bili ja i chupsy kod waindera u v.gorici i malo se zajebavali...phive drugi put te zovemo jooj jel mi mozete promjenit nik u marino jer fkt ovo phive to mi je gro star nik obavezno zovite
šta malo se navlažilo vani i niko nije za đir ?
Citat: RideRR4EveRR - 07 Veljača, 2009, 10:23:09šta malo se navlažilo vani i niko nije za đir ? navlažila ti se piša...spavaju svi...