Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr 50 ditech baca vodu na spuh
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Veljača, 2009, 14:40:03 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Veljača, 2009, 14:27:41 ---otvoris cep na posudi upalis skut i stiskas crijeva rukom i to ti je dovoljno...
--- Kraj citata ---
ja nalijem sve dok ne napunim ful posudicu, i sacekam da malo popije, onda upalim skut i ako popije dolijevam po potrebi sa tim da je cep na posudi cijelo vrijeme otvoren, nikada problema nisam imao
--- Kraj citata ---
Meni nikad nije rekao kako se ulijeva voda unutra ali točno tako kako ti kažeš sam napravio prvi puta kad sam slagao svoju mašinu (prije cca 4-5 godina) :icon_thumright:
Znači da je to nekako logički način :laughing7:
Drnda:
jbt. nakada nikoga nisam pitao doma kako se nesto radi nego mozgaj tako da shvati princip kako nesto radi, ako i sj**** nesto, moje je... zato sam i rastavljao komplet skut nekoliko puta
a vecina u mo mjestu nikada saraf nije odvila a pametuju na veliko...
Iwo SR Tuono:
--- Citat: ive_91 - 04 Veljača, 2009, 11:17:12 ---ak ti voda lagano kapa iz spuha.. nista cudno.. kondenzacija... ja od kad sam stavio RR cijelo vrijeme kapa voda sad u hladne dane.. ne kapa jedino kad se zagrije motor nakon pol sata u leru sa turiranjem... :toothy3:
ozraucuje se sistem na plasticnom poklopcu imas sraf sa glavom 8.
koliko sam vidio tebi nabija pritisak u sistem.. to ti moze biti do losek ozracivanja pa se voda previse zagrije u cilindru te nabije tlak u sistem..!
jer da ulazi tolko voda u cilindar vec bi ti crijeva popucala odavno ili poispadala... nekaj mora.. bit.. ak je meni serijala srokala cep u leru a nije vukao vodu unutra.. onda ce tebi i polini nekaj sasut..
i sa par kapi vode u komp. prostoru nevjerujem da bi uspio upalit.!
--- Kraj citata ---
to sam i ja prvo pomislio, al i meni kapa al skroz malo, to se ne računa, njemu teče Sava kroz auspuh, bar tako kaže... :o
malaguti f12:
pa da to tece ko blesavo a bas neznam da bi normalno radio s tolko vode nezanm nisam pametan
ako niko nis ne javi za vikend masina ide opet dole i ponovo
doritos:
rista skini maksu ponovo dole i ponovo laganini slazi natrag... ziher ti dihtunzi nisu sjeli dobro...tak je i meni na jet force tsdi mi je kapala voda nakon sta sam otvarao maksu...dihtunzi.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju