Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50 ditech baca vodu na spuh

<< < (7/10) > >>

ive_91:
ak ti voda lagano kapa iz spuha.. nista cudno.. kondenzacija... ja od kad sam stavio RR cijelo vrijeme kapa voda sad u hladne dane.. ne kapa jedino kad se zagrije motor nakon pol sata u leru sa turiranjem...  :toothy3:

ozraucuje se sistem na plasticnom poklopcu imas sraf sa glavom 8.

koliko sam vidio tebi nabija pritisak u sistem.. to ti moze biti do losek ozracivanja pa se voda previse zagrije u cilindru te nabije tlak u sistem..!

jer da ulazi tolko voda u cilindar vec bi ti crijeva popucala odavno ili poispadala... nekaj mora.. bit.. ak je meni serijala srokala cep u leru a nije vukao vodu unutra.. onda ce tebi i polini nekaj sasut..

i sa par kapi vode u komp. prostoru nevjerujem da bi uspio upalit.!

kristijanSR70:
al on spominje ogromne količine vode...........sta znači upališ skut i istera ti 1l vode ??? ??? ???

Losinj:
i onda kako ozracit nakon sto sam nanovo stavljo vodu u sistem na f15 :laughing9:?

gokiSP:
otvoris cep na posudi upalis skut i stiskas crijeva rukom i to ti je dovoljno...

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 04 Veljača, 2009, 14:27:41 ---otvoris cep na posudi upalis skut i stiskas crijeva rukom i to ti je dovoljno...

--- Kraj citata ---
ja nalijem sve dok ne napunim ful posudicu, i sacekam da malo popije, onda upalim skut i ako popije dolijevam po potrebi sa tim da je cep na posudi cijelo vrijeme otvoren, nikada problema nisam imao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju