Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50 ditech baca vodu na spuh

<< < (9/10) > >>

ive_91:

--- Citat: malaguti f12 - 05 Veljača, 2009, 00:07:39 ---pa da to tece ko blesavo a bas neznam da bi normalno radio s tolko vode nezanm nisam pametan
ako niko nis ne javi za vikend masina ide opet dole i ponovo

--- Kraj citata ---

ak imas tolko vode onda ti je velkaaa sansa da ti masina odjebala vec..
tj. hrđa ulovila lezajeve i cilindar.. pogotovo ako je frisko..  :toothy3:

bog te moj se buni na 2.5 kapi vode kad dobije neplaniranim pranjem a tvoj radi na vodu... moram napravit mix u rezervaru 50-50 malo probuckam prije upotrebe i deriii...  onda bude fkt ditech bio ekonomija  :laughing9:

inace voda povecava oktansku vrijednost.. tak da spustaj glavu drukaj turbo kaj god gore ak ti radi ovak na vodu..!

vpucko:
cuj BT tuning to sve sredi.... ;) no vise o tome ce igor :)

igor.sb:
tako je, BT  :headbang: :headbang:

i sta je s tim dihtungom, jel on na kraju bio novi, nije bio, BT, k*rac palac

da li se tko mozda igrao s glavom

gokiSP:

--- Citat: dhorvat - 04 Veljača, 2009, 14:46:31 ---
--- Citat: Drnda-1 - 04 Veljača, 2009, 14:40:03 ---
--- Citat: gokiSP - 04 Veljača, 2009, 14:27:41 ---otvoris cep na posudi upalis skut i stiskas crijeva rukom i to ti je dovoljno...

--- Kraj citata ---
ja nalijem sve dok ne napunim ful posudicu, i sacekam da malo popije, onda upalim skut i ako popije dolijevam po potrebi sa tim da je cep na posudi cijelo vrijeme otvoren, nikada problema nisam imao

--- Kraj citata ---

Meni nikad nije rekao kako se ulijeva voda unutra ali točno tako kako ti kažeš sam napravio prvi puta kad sam slagao svoju mašinu (prije cca 4-5 godina)  :icon_thumright:

Znači da je to nekako logički način  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja uvijek tako radim, i na pia masinama koje imaju za ozracivnje... to me je majstor bio naucio na praksi i os onda uvijek tako radim... :dontknow:

dhorvat:
I dok čekam da malaguti f12 rastavi ditecha, eto nove akcije:

Danas dođem u garažu, eto vani zagrijalo 15 stupnjeva, lagana južina, i reko idem se prepeljat nakon jučerašnjeg đira po ZG-u i eto kaj su mi okice prvo vidjele:

Sve bi to još bilo u redu da mi nisu šerafi sj#bani tako da nemogu skinut vodenu pumpu dolje nego još moram kemijat kak da ih izvadim  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju